Mertis Güler
Tecrübeli Üye
- 10 Temmuz 2019
- 6.292
- 4.722
- 1.223
bahattin beyin havale hesaba anca yattı sanırım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
10 gol 20 asist maximum
Berkan gedson paulinho
20 gol 25 asist minimum
Max yazdim10 gol 20 asist mi
o ortasaha 5 gol 10 asist yapsın başarı olur
Güzel maç oluyor amaSON DAKİKA l Cyle Larin, ABD-Kanada karşılaşmasının 53. dakikasında sakatlanarak oyundan çıktı.
bjkliler kendilerini kesecekler bugün xd
gedson bizde, ghezzal bize geliyor bu olay
Başkanın TV'ye çıkışından önce duyumcular yemlenip taraftarın gazını alma operasyonu çekiliyor olabilir.Duyumcular birşey mi deniyor yahu, 5 transfer birden, çok ilginç
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
Dönemin sonunda dervisoglu ve kaan olabilirTransfer döneminin sonuna doğru Kaan Ayhan'ı salar bence Sassuolo.
Ghezzal'ın maliyeti bence 3-3.5 milyon bonservis 2.2 maaşı geçmeyecektir. Ama ben hala oraya daha genç yıllık 1-1.3 civarı maaşı olabilecek birini isterim mesela bir ara adı bizimle geçmişti Ritsu Doan gibi.Maliyeti yüksek de şimdilik sessiz kalma taraftarıyım o konuda.
gozlemledigim kadariyla, salt sag bek icin aliniyorsa ,yanlis tercih olur larsen. ozellikle 4lu savunma oynayan takimlar icin.....Ben de aynı fikirdeyim. Larsen yanlış transfer. Sol bek zaten zor bulunan bir mevki orada yaş önemli değil ama sağbek genç olmalıydı.