Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kaleyi gördü mü bam güm bombalayacak takım istiyordum olacak galiba

birazda fener konusalım bazıları diyorki vitor 3lü oynarsa cok iyi olurmuş 3lüyle elek olurlar elek

eldeki stoperleri atilla dahil tamamı agır ve savruk adamlar heleki caulker ve serdar beli dönmeyen adamlar

tisserandı stoperden saymaya gerek yok

şikecilerin kadro vasat üstü çöplerle dolu rakip takımlara gitmesin diye fetöcü bücürün egosu sebebiyle toplanan ps takımı haliyle isleri cok zor

Ghezzal'ı sağ açık feg sağ iç olarak mı düşünüyor acaba hoca geçen sene belhanda pozisyonunda, çünkü milli takımda içte ve 10 numara pozisyonunda oynamıştı, bu şekilde en azından 4.5 milyon euro maaş verdiğimiz bir oyuncuyu yedek oturtmamış olacağız.

Gundemi takip ediyorum

tenor.gif

Berkanla gedson osyı kapatır ikiside çift yönlü dinamik aksamazlar

önde çift forvette oynarız bazı maçlar

Yerli yerli diyoruz da Burak Başkan oradan bir çek Ianis Hagi hem TR pasaportu da var mis gibi yerli kuralının içinden geçeriz :asd: :asd: :asd: :asd:

çok şut çeken takım görmenın yolu oyuncular degil hocanın oyun sistemini değiştirmesi gerekiyor city olayım pas takımı olayım aşkıyla de bruyneyi getirsek şut çektirmeyiz

Reinier aslinda cok iyi olurdu o cocukda talisca potansiyeli var oturacaksin realle dortmundla kendin kiralayacaksin dortmundda zaten oynatmiyorlar real memnun degilmis dortmundun onu oynatmamasina

Misler misi 10 nomuz olurdu cocuk ayriyeten savascida

Gedson-reinier offfff

SON DAKİKA l Cyle Larin, ABD-Kanada karşılaşmasının 53. dakikasında sakatlanarak oyundan çıktı.

bjkliler kendilerini kesecekler bugün xd

gedson bizde, ghezzal bize geliyor bu olay
Bu Larin'e sözde 15 milyonluk teklifler geliyordu yok Ersin 8-9 milyona gidiyordu- hiç bir şey oynayaman Ljajic'e Rusya'dan 7 milyon teklif vardı falan. Bu Bjk muhabirleri de az değil hani.

30 sayfa geriden geliyorum,bu saate nazaran güzel ilerlemiş nöbet.işte böyle gelsin yönetim canımızı yesin.nöbete tat geldi. berkan sınır olmasa da alınması gereken isimdi.güzel hamle. H.o.:hat:

taraftarın anlayamadığı bir şey var. her yıldız seni şampiyon yapmayacağı gerçeği varken isimler üzerinden sırf transfer gerçekleşiyor diye sevinmenin de manası yok, transferler geç geldi diye üzülmenin de. tek kritik nokta psv maçı. asıl konu tüm takım birlikte çalıştıktan sonra birbiri arasındaki uyum. o uyum sağlanırsa başarı geliyor. sezona erken baslamamız biizm için her türlü avantaj. sonunu iyi bitiren bir takımız sonucta. hoca olarak da şanslıyız, kulüp dna sı olarak da. sezon başı toplanacak ekstra puanlar sezonu bizim için daha basit hale getirecek. bu iyi başlayış cl maçıyla olur umarım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt