Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mehir Vakfından sponsorluk anlasmasi bakimindan transfer desteği gelmis olabilir
2020-10-02 (188).webp

Başkan'ın yayına çıkıp transfer şov yapması çok sürreel duruyor. 1 KAP gelse öpüp başımıza koyalım. Ama Temmuz bitmeden kadro oturacak gibi gözüküyor şu an.

Yine gece gece bol bol transfer yaptık sanırım . Başkan yarın tv çıkacak diye oyuncuları sosyal medyada transfer ediyoruz sonra bişey olmayınca üzülüyoruz biraz fazla coşma havası hissettim bakalım başkan yarın neler diyecek ve transfer olacak mı

Herkesin gaza gelmesi ve getirilmesi çok güzel oldu

Bunlar yarın burak sıkışmasın zor durumda kalmasın diye yalandan o bitti bu bitti haberleri giriyo olabilirler gaz almak için

Ancak yarın burak transfer açıklamaz enkaz edebiyatı yaparsa işler sarpa sarıp fayda gördükleri şey zarar getirecek kendilerine yani tepki daha şiddetli dönecek bunlara

Transfer açıklamasında göreyim

kizza gelmezse işte o zmn olacakları düşünmeye başlayabilirsin umut bey.

Yabanci oyuncu doldu giden yok.
Baskan Forvet aliyoruz diyor, Falcao yine görüsmelerde!

Kizza Back-auf olarak iyi olur‘da kac Yabanci daha alacaklar giden yok giden.

Bilemiyorum hic takip etmedim.
Ama 2000.000 € - 5 senelik birsey olmaz .

Olur mu olmaz mi bakalim , once bu As oyuncular gelsin yedeklere bakariz .

Güldük, eğlendikte....
Biz neden bu kadar heyecan yaptık?
Aynı duyumcular günlerdir zaten aynı oyuncuları bize yazıp duruyor.
Bugün ne değişti de herkes gaza gelip inandı?
Transfer olsun da gerisi mühim değil kafasındayız da o yüzden. Tüm muhabirler de aynı isimleri yazınca ortalık alev alev. İsimden çok sahadaki katkısıyla gelsin transferler.

GSCimbom Mobile App

Yazilan oyuncular Iyi hos Ama ne yazik ki gec kaldik

Bu hafta cl macimiz var,Allah korusun Eger turu gecemezsek bunun sorumlusu yönetimdir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt