Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1626653305172.webp

fenere 3 atmışlardı

Üçlüdeki kanatlardan daha ciğersiz bekler gerekiyor dörtlü defansta. Ona dair soruma cevap vermemişsin; ligimizde kimlerdir o insan üstü bekler?..

Tam tersi 4lude oyle bir zorunluluk yok
Cogu anadolu takimk ayriyeten sende ki omar fbde ki nazim bjkde ki nsakala bildigin cakili bekler
Istersen cakili bek oynat

3lude cakili bek oynattiginda 5li savunma oynamis oluyorsun

Sevgili mustafa fussball yerine badminton oneriyorum sana sevgiler saygilar

Tam tersi 4lude oyle bir zorunluluk yok
Cogu anadolu takimk ayriyeten sende ki omar fbde ki nazim bjkde ki nsakala bildigin cakili bekler
Istersen cakili bek oynat

3lude cakili bek oynattiginda 5li savunma oynamis oluyorsun

Sevgili mustafa fussball yerine badminton oneriyorum sana sevgiler saygilar
Sana 3 lüde çakılı bek oynasın diyen kim? İsmi geçen Larsen de Moreno da çakılı bek kavramına uzak adamlar...Curling tam sana göre!:cigara:

Bu sene yüzde kaç taraftar alınacaktı statlara

Gecen sene turkiye liginde oynayN topculardan 352 oynayacak dogru 11 soyle olurdu

................ .... Muslera
.......... Vida.... Hugo... Marcao
Rosier.................................... Sarrachi
...........Pelkas..Josef..Gedson
.................Abou.......MM

Sen diyorsun 4lude daha cigersiz bek lazim diye :)

Bende diyorum ki 4lude illede gerek yok diye :)
Dörtlüdeki çakılı bekler kimseyi tatmin etmiyor; bence biri çakılı ,diğeri hücumcu olsa daha iyi, ayrı konu...Ancak soruma cevap vermedin; üçlü defansta çakılı bek isteyen kim? Zaten o formasyonun ruhuna aykırı. Üçlü defansı çok daha paylaşımcı olduğu için tercih ediyorum. Danimarka MT ını izlediysen, hiç de öyle insan üstü fiziksel özellikler gerektirmiyordu orta dörtlünün kenarlarında oynamak...

Dörtlüdeki çakılı bekler kimseyi tatmin etmiyor; bence biri çakılı ,diğeri hücumcu olsa daha iyi, ayrı konu...Ancak soruma cevap vermedin; üçlü defansta çakılı bek isteyen kim? Zaten o formasyonun ruhuna aykırı. Üçlü defansı çok daha paylaşımcı olduğu için tercih ediyorum. Danimarka MT ını izlediysen, hiç de öyle insan üstü fiziksel özellikler gerektirmiyordu orta dörtlünün kenarlarında oynamak...

Tamamda sevgili mustafacagim hala anlayamadin beni

Ben diyorum ki 3lu oynayacak suan icin kadrolara baktigimda turk liginde takim YOK suan icin

4luye devam simdilik

Tamamda sevgili mustafacagim hala anlayamadin beni

Ben diyorum ki 3lu oynayacak suan icin kadrolara baktigimda turk liginde takim YOK suan icin

4luye devam simdilik
Hakkıyla dörtlü oynayacak takım söyle diyorum. Beklerini de sayarsan memnun olurum. Bunun anlaşılmayacak tarafı yok; buyur!..

Gün sonu özeti yapabilecek var mı? Berkan dışında ciddi bir gelişme var mı?

Sevgili Mustafacagim standart zaten 4lu

Ne diyim daha sana

4lu sistemin oturakligi var

3lu sistem icin dogru oyuncular ve zamana ihtiyac var
Yahu s.ktiret oturaklılığı filan. Takım ve bek isimlerini söyle diyorum. Söyleyemiyorsan ne anlatıyorsun?..Mantıklı bir cevap veremeyeceksen burada keselim, sıkıldım...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt