Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 97.625
- 110.679
- 4.878
fenere 3 atmışlardı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Üçlüdeki kanatlardan daha ciğersiz bekler gerekiyor dörtlü defansta. Ona dair soruma cevap vermemişsin; ligimizde kimlerdir o insan üstü bekler?..
Ekli dosyayı görüntüle 131357
fenere 3 atmışlardı
Sana 3 lüde çakılı bek oynasın diyen kim? İsmi geçen Larsen de Moreno da çakılı bek kavramına uzak adamlar...Curling tam sana göre!Tam tersi 4lude oyle bir zorunluluk yok
Cogu anadolu takimk ayriyeten sende ki omar fbde ki nazim bjkde ki nsakala bildigin cakili bekler
Istersen cakili bek oynat
3lude cakili bek oynattiginda 5li savunma oynamis oluyorsun
Sevgili mustafa fussball yerine badminton oneriyorum sana sevgiler saygilar

elliBu sene yüzde kaç taraftar alınacaktı statlara
Sana 3 lüde çakılı bek oynasın diyen kim? İsmi geçen Larsen de Moreno da çakılı bek kavramına uzak adamlar...Curling tam sana göre!![]()
Dörtlüdeki çakılı bekler kimseyi tatmin etmiyor; bence biri çakılı ,diğeri hücumcu olsa daha iyi, ayrı konu...Ancak soruma cevap vermedin; üçlü defansta çakılı bek isteyen kim? Zaten o formasyonun ruhuna aykırı. Üçlü defansı çok daha paylaşımcı olduğu için tercih ediyorum. Danimarka MT ını izlediysen, hiç de öyle insan üstü fiziksel özellikler gerektirmiyordu orta dörtlünün kenarlarında oynamak...Sen diyorsun 4lude daha cigersiz bek lazim diye
Bende diyorum ki 4lude illede gerek yok diye![]()
Dine yönelmiş gördüm seni hacım, hayırdır inşaallah?!yatmadan sağımıza solumuza hacı yağı sürerek işi garantiye alalım

Dörtlüdeki çakılı bekler kimseyi tatmin etmiyor; bence biri çakılı ,diğeri hücumcu olsa daha iyi, ayrı konu...Ancak soruma cevap vermedin; üçlü defansta çakılı bek isteyen kim? Zaten o formasyonun ruhuna aykırı. Üçlü defansı çok daha paylaşımcı olduğu için tercih ediyorum. Danimarka MT ını izlediysen, hiç de öyle insan üstü fiziksel özellikler gerektirmiyordu orta dörtlünün kenarlarında oynamak...
Hakkıyla dörtlü oynayacak takım söyle diyorum. Beklerini de sayarsan memnun olurum. Bunun anlaşılmayacak tarafı yok; buyur!..Tamamda sevgili mustafacagim hala anlayamadin beni
Ben diyorum ki 3lu oynayacak suan icin kadrolara baktigimda turk liginde takim YOK suan icin
4luye devam simdilik
Hakkıyla dörtlü oynayacak takım söyle diyorum. Beklerini de sayarsan memnun olurum. Bunun anlaşılmayacak tarafı yok; buyur!..
Yahu s.ktiret oturaklılığı filan. Takım ve bek isimlerini söyle diyorum. Söyleyemiyorsan ne anlatıyorsun?..Mantıklı bir cevap veremeyeceksen burada keselim, sıkıldım...Sevgili Mustafacagim standart zaten 4lu
Ne diyim daha sana
4lu sistemin oturakligi var
3lu sistem icin dogru oyuncular ve zamana ihtiyac var
Yahu s.ktiret oturaklılığı filan. Takım ve bek isimlerini söyle diyorum. Söyleyemiyorsan ne anlatıyorsun?..Mantıklı bir cevap veremeyeceksen burada keselim, sıkıldım...
CEVABIN YOK, SAÇMALIYORSUN MUHTEREM...A N L A Y A M I Y O R S U N sevgili mustafacagim