Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ne istiyorsunuz anlamadım italyada 600 bin euroya oynayan oyuncu türkiyeye 800 bin euroya mı gelsin
en az 1,5 kat istiyor bu bir gerçek buda ligin marka değerinin karşılığı 1,6 evet abartı olabilir ama
800 bin euro alan adam türkiyeye gelmek için minumum 1.2 1.3 milyon euro istiyor adamlar da salak değil
açıp geçen sene linnese ne vermişsin bakıyor ona göre istiyor menajeri

Rosier, Mariano tarzı bir bek değil hatta alakaları bile yok sağ bek olmaları dışında.

Üstüne Beşiktaş'ın çocuğuyum diyen adamı almanın manası da yok.

Üstad bjknin çocuğuyum da dese her türlü larsenden mantıklı bir transfer..Gönül ister ki bizimkiler yeni rosierler hatta daha gencini bulup getirsin ama ismi geçenlere bakıyoruz al birini vur ötekine .

adam ısrarla gelmeyeceğim diyor isteksiz işten yarar gelmez. ghezzal için de geçerli bu. tamam profesyonel hayat vs de geçen sene şampiyon olduğun takımın rakibine gelmek de büyük iş. sezonu nası etkiler bu seçim eğer gelirse hepbirlikte göreceğiz.

hem bizim hem kendi için büyük risk. geçen seneki performansı altında kalırsa büyük eleştiri alır. üstelik bahsedilen rakamları veriyorsak.

Yeni haftaya bomba gibi girdik yine. falcao sakatlanmis diyorlar. Kaynak: ensonhabrr

Hayır alamazsın.

Vanderson var şu an alınabilecek ama kaça bırakırlar muamma.
Guga ismi ilk çıktığı zamanlar alınabilesi gelmişti. Vanderson da şu an öyle duruyor ama Brezilya liginde genç bir topçuya ne fiyat çekecekleri muamma tabi.

Larsen son dönem hep 5li defansla oynamis. Bizim sisteme ve düsünceye uyar mi iyi düsünülmeli.

Üstad bjknin çocuğuyum da dese her türlü larsenden mantıklı bir transfer..Gönül ister ki bizimkiler yeni rosierler hatta daha gencini bulup getirsin ama ismi geçenlere bakıyoruz al birini vur ötekine .
ANK rakamlarına inanmıyorum ben, 1 m eurodan fazla maaş vermeyiz. Bonservis de 1-2 olur.

Rosier'i de istemiyorum istemeyeceğim de. Ligde hakem olsa 10 kere kırmızı görecek bir o.çocuğu kendisi çünkü.

Ne istiyorsunuz anlamadım italyada 600 bin euroya oynayan oyuncu türkiyeye 800 bin euroya mı gelsin
en az 1,5 kat istiyor bu bir gerçek buda ligin marka değerinin karşılığı 1,6 evet abartı olabilir ama
800 bin euro alan adam türkiyeye gelmek için minumum 1.2 1.3 milyon euro istiyor adamlar da salak değil
açıp geçen sene linnese ne vermişsin bakıyor ona göre istiyor menajeri

Artık bu algının kırılması gerekiyor bir yerden başlamak lazım yoksa önümüzdeki yıl da aynı muhabbetler dönecek .Gelmiyorsa ucuz maaşa hemen başka alternatiflere bakılmalı.. Hala fegh ve belhandaya verilen akıl dışı maaşların bedelini ödüyoruz bunları babel-falcso takip etti..ne kadar oyun tarzını sevsem de ghezzala da 2.5 falan vermek delilik olur ... Artık haddimizi bilme zamanı geldi renktas gelmiyorsa yolu açık olsun İtalya'dan almayız daha düşük profilli bir ligden buluruz havaya atılacak tek kuruş kalmadi

Sol bek olarak bence Novak da düsünülebilir eger Fenerle anlasma zemini bulunursa veya maliyeti cok düsük olursa. Ligde baya istatistik yapti. Bir önceki sezonun Rosier'i kendisi.

ANK rakamlarına inanmıyorum ben, 1 m eurodan fazla maaş vermeyiz. Bonservis de 1-2 olur.

Rosier'i de istemiyorum istemeyeceğim de. Ligde hakem olsa 10 kere kırmızı görecek bir o.çocuğu kendisi çünkü.

Rosieri sadece maliyet-yas olarak larsenden daha mantıklı görüyorum yoksa dediğin gibi çok agresif bir adam başımıza dert acabilir ... Zaten o maliyetle gelirse kimse tek kelime etmez larsene

Valladolid, Sofiane Feghouli ile anlaştı.

💸 Yıllık ücretinde indirime gitmeyi de kabul eden Cezayirli oyuncu Galatasaray'ı ikna edebilirse, bonservissiz olarak İspanyol ekibinin yolunu tutacak.

🔗 Yeni Şafak

Rosieri sadece larsenden daha mantıklı görüyorum yoksa dediğin gibi çok agresif bir adam başımıza dert acabilir ... Zaten dediğin maliyetle gelirse kimse tek kelime etmez
Rosier parasını şuna gömsek alırız.

Stryger'e 800-900 bin euro maaş veririz maks

Bonservis sıkıntı
31 yaşındaki adama bonservis verme nedenimiz neydi çok üst düzey mi degil gelecek de vadetmiyor yaşı belli, inanılmaz yetekli uçan kaçan bi adamda değil, popüler yıldız statüsünde hiç degil. Falcao , Feghouli , Babel , Diagne nin yanına 5. İsim güzel oldu Larsen.
Bu adam geleceğine Linnes kalsın daha iyi , Larsen hoca'nin istediği transferi sanmiyorum.

Alabileceğimiz Mariano tarzı bir bek önerin var mı?
Mariano gibisini bulmamız çok zor yahu scout ekibi sağlam bir tarama yaparsa belki çıkar ama ya devşirme yapacağız yada pek birebir olmasa da oyun akışına yön veren bir bek bulacağız burada önerim Mariano gelmeden önce de formda söylediğim tam Marino tarzı değil ama oyun kurma konusunda etkinliği olan "ola aina" var gözden biraz düştü gibi zorlasak belki paketleriz.
Chelsea altyapısında aldığı eğitim bile yeter bize.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt