Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dorukhan Toköz Galatasaray'a teklif edildi ancak Fatih Terim veto etti. [via @ayhansensoy]

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Şu mala da çok iyi oldu kendini nimetten sanıyordu.. 3 büyüklerin hepsi halletti yerli orta saha isini İtalya'nın düşük profilli takımlarında 500 bin euroya oynasın şimdi

Artık bu algının kırılması gerekiyor bir yerden başlamak lazım yoksa önümüzdeki yıl da aynı muhabbetler dönecek .Gelmiyorsa ucuz maaşa hemen başka alternatiflere bakılmalı.. Hala fegh ve belhandaya verilen akıl dışı maaşların bedelini ödüyoruz bunları babel-falcso takip etti..ne kadar oyun tarzını sevsem de ghezzala da 2.5 falan vermek delilik olur ... Artık haddimizi bilme zamanı geldi renktas gelmiyorsa yolu açık olsun İtalya'dan almayız daha düşük profilli bir ligden buluruz havaya atılacak tek kuruş kalmadi
Tamamen sana katılıyorum bunun için tüm klüplerin birleşip anlaşması lazım sen istediğin kadar düşün ülke düşürmedikçe yine fiyatlaar bir şekilde yükselecektir.oda imkansız duruyor

Konuşulanlara göre

------Muslera-----
Larsen--Luyindama--Marcao---Moreno(Aanholt)

-------Taylan------
----Gedson---Berkan---
Ghezzal------------Kerem
-----------Mostafa------

Berkan sol iç oyuncusu olacak bence,Gedson-Taylan-Berkan orta sahası çok hareketli,tempolu ve mücadeleci olabilir evet ama skor üretiminde sıkıntı yaşayabiliriz.

Skor üretimi zayıf Larsen,Marcao,Taylan,Gedson,Berkan,Kerem(nispeten),Moreno gibi oyuncular var. Zaten bunlar ilk 11 diziliminin 7 oyuncusu 1 kaleci etti 8 diğeride Luyindama oda stoper ancak kornerlerde etkili olur. Sadece Ghezzal ve Mostafanın ayağına bakıyor olucaz,benim içime sinmiyor bu kadro

Ciddi anlamda bu kadro beni çok düşündürüyor. Olmaz abi ya bu kadro ilk 3'e girmese sürpriz olmaz,skorer adam sayısı çok az.

Bek veya stoperlerden birini Türk yapıp veya her ikisi ön alana skorer adam gerekli. Gerekirse Kerem 1 yıl daha hamle oyuncusu kalsın

Evet bugun de berkan ile larseni almisiz. Tekrardan h.o. insallah en yakin zaman da kendilerini floryada göruruz

Şu adamı da geçen sene Tjk istiyordu, fena bulmamıştım videolarda. Oturup maçını izlemedim tabii ama Medina'nın sağ bek versiyonu gibi.

Tamamen sana katılıyorum bunun için tüm klüplerin birleşip anlaşması lazım sen istediğin kadar düşün ülke düşürmedikçe yine fiyatlaar bir şekilde yükselecektir.oda imkansız duruyor

Bu işi bozan başta fb ve biziz bjk epey güzel adımlar attı maaş konusunda ..Şimdi bir de adanademir manyağı çıktı başımıza resmen Avrupa'nın Katari konumundayız.. Aslında TFF bir akıllılık yapıp 2 milyon maaş sınırı koysa efsane olacak da koç el altindan delecegi için bir anlamı kalmaz

Bjk ye gitse feguli Sergen faydalanabilir mi sizce feguli den .?
Bir oyuncudaki bu kadar düşüş sadece oyuncu ile alakalı olabilir mi ?
Ghezal den hocamız bakalım nasil faydalanacak .
Babel olayından ders almıyoruz .
Biz istiyoruzki her oyuncu her takımda oynasın ozaman onun adı ronaldo oluyor
Babel beşiktaş tan geldi yanında cenk aboubakar talisca q7 vardı bu kadar etkili adamların yanında babel
iş yapıyordu oyun babele göreydi bize geldi durağan statik oyuncular hareketsiz hucumlar babel napsın?
kim ne yaptıkı babelden ne bekliyoruz diagne falcao muhammet mitroglu dünya kadar forvet geldi hangisine top geldi
hepsine top gelmiyor diyoruz sorun oyuncu bazında değil sistemde evet feghouli beşiktaşta oynasa geçen sene verim alırlardı bence
bir ghezal etkisi yapmasada bizdekinden 3-4 kat faydali olurdu sorunumuz zaten bu isimler tamamda sistem olmadıktan sonra
istediğini al bir halt olmuyor ghezala topu verip dur bakalım ne yapacak diye izlersek ghezal da bir halt yapamaz.

Terimin önde basan hareketli hırslı bir takım kurması şart topu alan oyuncunun pas alternatifi olmalı yoksa yine yana geriye
oynar dururuz

ali naciye göre larsen'e 3.2m euro bonservis ve 1.6m maaş verecekmişiz. bonservis gereksiz fazla değil mi ama ya, avrupa piyasası için gayet normal bi rakam ok ama bizim için larsen seviyesinde oyuncu için sanki çok

baska bi oyuncuya 1-2m daha fazla koyup daha mantıklı bi hamle yapabilirdik

bu nere gidecek acaba forumda yazılıyordu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt