Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
o zaman niye gizliyorlar ki kapta

full şeffaflık olsa daha iyi

cengiz de son dönemde katakulli yapmaya çalışıyorsun
Dünyada oyuncu maaşlarını açıklayan kulüp ben pek hatırlamıyorum. Bu senin pazarlık kabiliyetini de bir nebze kırıyor bence bana göre o yüzden açıklanmaması yöneticilere göre haklı olabilir, ben de her ayrıntısını bilmek isterim ama dezavantajları da ciddi o yüzden anlayabiliyorum. Sonuçta genel maaş bütçesini bilince az çok tahmin edebileceğiz kimin ne aldığını.

Son uyari:

dandik twitter hesaplarini burada paylasan arkadaslar suresiz konudan atilacaktir. Oyle yok bunun bildigi vardir yok yonetime yakindir falan kabul etmiyoruz.

Eurosport, Sporx (Webaslan), Fotomaç, Fanatik, Takvim, Yeni Akit, Fotospor, FutbolArena ve Nexus Sport kaynaklı haberleri nobet konusuna tasimak da yasaktır.
Ülkemizde her alanda etkisini sürdüren yasakçı zihniyet sayesinde paylaşım yapılamayacak duruma ramak kalmış.

Valentin Rosier, menajeriyle konuşarak Galatasaray’ın kendisi için Sporting’e teklif yapmamasını istedi. Beşiktaş’ta oynamak istediğini söyledi. (A Spor)

Son uyari:

dandik twitter hesaplarini burada paylasan arkadaslar suresiz konudan atilacaktir. Oyle yok bunun bildigi vardir yok yonetime yakindir falan kabul etmiyoruz.

Eurosport, Sporx (Webaslan), Fotomaç, Fanatik, Takvim, Yeni Akit, Fotospor, FutbolArena ve Nexus Sport kaynaklı haberleri nobet konusuna tasimak da yasaktır.
Ne kaldı abi geriye

yav inanmıyorum böyle şeylere. bjknin verdiği yıllığın 1 m üzerini veren bi kulüp çıksın anasını laciverte boyar bu çingen
1 milyon fazla versen gelir de vermenin anlami yok. Ben bjknin cocuguyum diye aciklama yaptiktan sonra münasebeti kesmek lazımdı. Münasebet sürüyorsa da almak icin degil i.nelik olsun diye surdurmek lazim. Umarim oyle yapiyoruzdur. Bir sene bala gote sampiyon oldular diye bjkyi buyuk takim sandı mal.

Allah bizi koruyor ama biz resmen vasat oyuncular için kendimizi paralıyoruz.allah aşkına gezalden rosierdir nedir vazgeçin gitsiinler kargalarda vasatlıkları çıksın ortaya.yaw bitik halimizle şampiyonduk engellemeler olmasa.yahu iki sezon önce ömer bayram 13 asist yapmış vazgeçin bu işe yaramaz oyunculardan.gir sakiriyi al adam hertürlü ispatlı oyuncu.hatta 2 senelik sözleşmeyi kabul bile edebilir yaşından dolayı.alacaksın allahın vasat gezalini 4 yıl göndermeye çalışacan yazıktır günahtır yaw

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt