- 24 Mayıs 2009
- 17.495
- 20.478
- 2.643
Lan onu geçen sene yaptık kazandın ya dürümü daha ne istiyon aynı oyuncu üstündenMümkün değil kanka Gedson gelirse yapalım o işi![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Lan onu geçen sene yaptık kazandın ya dürümü daha ne istiyon aynı oyuncu üstündenMümkün değil kanka Gedson gelirse yapalım o işi![]()
Kolpa oldukları çok bariz kaynaklar var zaten orası kesin onları anlarım ama o yasak bu yasak olursa 3-5 tane mesaj zor atılır burda. Buraya gelenler doğru bilgi almak için değil zaten olmayacağını bildiği halde zaman geçirmek ve geyik yapmak için giriyor. Yani alınan karar bence mantıksız.yeterince baska kaynak vardir
Gedson en çok istediğim adam o gelirse dürüm benden olsunLan onu geçen sene yaptık kazandın ya dürümü daha ne istiyon aynı oyuncu üstünden![]()
Beni raporlamışsın, panele giriyordum tam da.Kolpalarla dolu yeni bir güne hoşgeldiniz.
Dün Akaretlerde oturduğu mekanda morali bozuk ve ağlamaklıydı. Stresten 10 dakikada buzlu kahvesinin yanında 3 sigara yaktı. Kendisi kuduruyor, her halinden belli.
Fatih, Gezzali alacagiz diye geceleri uyku uyuyamiyor.Sercan ile trtdeki fatih iyi ağladı bu dönem
Geyik ve konu disi sohbet bitmistir artik nobet konusunda, o mazaretle gelen gelmesin uzak dursun forumdan zaten. Burada ciddi futbol haberleri ve transferler konusma yeridir, baska turlu sohbetler icin yeterince ayri konu mevcuttur forumda yani isteyen istedigi yere yazabilir baska mevzulari konusmak istiyorsa. Nobet konusunda kolpa haberlere son vermek icin boyle bir karar aldik + surekli bazi kisilerin konu disina cikmasini engellemek icin.Kolpa oldukları çok bariz kaynaklar var zaten orası kesin onları anlarım ama o yasak bu yasak olursa 3-5 tane mesaj zor atılır burda. Buraya gelenler doğru bilgi almak için değil zaten olmayacağını bildiği halde zaman geçirmek ve geyik yapmak için giriyor. Yani alınan karar bence mantıksız.
Ama siz bilirsiniz.
Forumda örnek aldığım kişi olarak küfür yazman şahsımı hayal kırıklığına uğrattı.Beni raporlamışsın, panele giriyordum tam da.
Ghezzal olumsuz haberlerine kendinizi hazırlayın, sonra da dün olumlu haber pompalayan herkesi indirmek içi,n twittera koşun
Rosiser konusunu niye bu kadar büyüttük anlamıyorum. Adamın ligde iş yapmasının tek sebebi neredeyse hiç kart görmemiş olmasıydı. Bize gelse sarısı kırmızısı eksik olmayacak belki de ligin yarısını kaçıracak bi tip.
Ayrıca bizi istemeyen bi oyuncuda bu kadar ısrar kıyamet niye?
Ne küfrü kardeşim adamın canlı yayında söylediği lafı kendisi için söyledim.Forumda örnek aldığım kişi olarak küfür yazman şahsımı hayal kırıklığına uğrattı.
Ali Koç kafası bu gerçekten ve önümüzde dünya örnek varken de bu taraftarın bjkye 2 dk kapak yaptık goygoyu için bu adamı istemeleri anormal.Bizde oynamak istemeyen şerefsizleri ne diye almaya çalışıyoruz?İsteksiz s..... çocuk sakat doğar diye boşuna dememişler.
Dün Akaretlerde oturduğu mekanda morali bozuk ve ağlamaklıydı. Stresten 10 dakikada buzlu kahvesinin yanında 3 sigara yaktı. Kendisi kuduruyor, her halinden belli.
doğru diyon da melo da italyanın bidonu olarak geldi takıma malum. o işler derin irdelenmesi gereken konu. oyuncu karakteri, istikrarı, azmi vs. gibi detaylar geldikten sonraki performansını doğrudan etkiliyor. en önemlisi de aidiyet.Yönetici olsanız 30 yaşında olan, bonservisli son transferini yapacak bir adama 3,2 bonservis gömüp 1,6 yıllık verir misiniz? Konunun özü bu. Hadi adam çılgın bir sağbek olur yine anlarım ama değil. Tamam, Rosier bizi istemiyormuş. O zaman 24 yaş civarında bir adam bulup ona verin bonservis. Kulüp bu saçmalıklar yüzünden batmadı mı?