Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Herifler de para yok surekli dilenci gibi 'para para para' diyor TV'ye ciktigi anda utanmadan bide Gedson'a teklif yapmislar. Sonra bizim istedigimiz oyunculari lutfen istemeyin diyebiliyor suratsiz herif.

Bundan sonra para olmasada umarim bir sekilde Ghezzal'i aliriz.
Sırf bu yüzden rosier i de almaliyiz

Galatasarayın geleceği avrupadır. Avrupaya gidebilmek gelecek adına alacağımız yüklü paraların teminatıdır.Olay 1 maç kurtarmak değil o 1 maç olası katılacağımız ŞL içerisinde alacağımız milyon eurolardır. Ve bu milyon eurolarda Galatasarayın geleceğidir.

Eylüle kadar transferler bitmez.

Fiyatlar düşsün diye son günü kovalarız.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Benim icin 4 olay vardi 4ude tuttu

1 beklentiyi dusurmesini bekledim bu ok
2 kasa kolayligi tedirginligim vardi bu ok
3 bjk karsisinda geri adim atmakti bu ok
4 transferlerde pat pat konusmasiydi bu ok

En onemlisi ikunci sikdi bu arada

Onu saglamislar gerisi gelir

Parasiz hicbirsey yapamazsin cunki

Evet bugün transfer gelmeyeceğini belirtmiştik ama sanırım Giresun maçına kadar en az 1 transfer gelecektir müsterih olunuz (y)

Başkanı dinledim bahane diyebileceğimiz sebepler saydı ama söylediklerinin arkasında olduğunu gördüm, yönetim hakkındaki iyi mi kötü mü ligler başladığında net karar veririz gibi transferlerin durumuna göre.

Burak Elmas: "Sol bek için Kurzawa, Alioski ve van Aanholt ile görüşmeler yaptık, şartları bize uyar mı bakıyoruz. Takımdan ayrılmasına mecbur olduğumuz isimler var. Bu oyuncularla ben bire bir görüştüm, teklif bekliyoruz."
Yaşları tutmuyor, her yönüyle çelişkili, BAY size yol gösterici olsun diyor transferde ardından bunlarla Stanciu raşit vs görüşüyoruz diyor.

Galatasarayın geleceği avrupadır. Avrupaya gidebilmek gelecek adına alacağımız yüklü paraların teminatıdır.Olay 1 maç kurtarmak değil o 1 maç olası katılacağımız ŞL içerisinde alacağımız milyon eurolardır. Ve bu milyon eurolarda Galatasarayın geleceğidir.
Şu an 5 oyuncu alsan dahi turu geçip geçemeyeceğin belli değil adamların kadrosu oturmuş geçen sezonlar üst üstte koyarak geliyorlar özellikle biz geçtiğimiz senelerde 0'dan yapılanmada östersund maçından önce Maicon, Belhanda, Gomis gibi o dönem tonla ücret verilerek adam alındı da ne oldu sonuç elendik.

Benim icin 4 olay vardi 4ude tuttu

1 beklentiyi dusurmesini bekledim bu ok
2 kasa kolayligi tedirginligim vardi bu ok
3 bjk karsisinda geri adim atmakti bu ok
4 transferlerde pat pat konusmasiydi bu ok

En onemlisi ikunci sikdi bu arada

Onu saglamislar gerisi gelir

Parasiz hicbirsey yapamazsin cunki

hacklendin mi heis

Burak Elmas a umarım ders olmustur bu . Hesapsız kitapsiz bol keseden vaadler verirsen böyle geri adım atarsın 😡

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt