Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sırf bu yüzden rosier i de almaliyizHerifler de para yok surekli dilenci gibi 'para para para' diyor TV'ye ciktigi anda utanmadan bide Gedson'a teklif yapmislar. Sonra bizim istedigimiz oyunculari lutfen istemeyin diyebiliyor suratsiz herif.
Bundan sonra para olmasada umarim bir sekilde Ghezzal'i aliriz.
gsevgisi şimdi manifestosunu yazıyodur onurllu şekilde gs'ye zarar vermemek adına artist bir çıkış yapacaktırtivitcilerden duyum yok mu senlendirin burayi musap sergen hakan aykut
Yaşları tutmuyor, her yönüyle çelişkili, BAY size yol gösterici olsun diyor transferde ardından bunlarla Stanciu raşit vs görüşüyoruz diyor.Burak Elmas: "Sol bek için Kurzawa, Alioski ve van Aanholt ile görüşmeler yaptık, şartları bize uyar mı bakıyoruz. Takımdan ayrılmasına mecbur olduğumuz isimler var. Bu oyuncularla ben bire bir görüştüm, teklif bekliyoruz."
Şu an 5 oyuncu alsan dahi turu geçip geçemeyeceğin belli değil adamların kadrosu oturmuş geçen sezonlar üst üstte koyarak geliyorlar özellikle biz geçtiğimiz senelerde 0'dan yapılanmada östersund maçından önce Maicon, Belhanda, Gomis gibi o dönem tonla ücret verilerek adam alındı da ne oldu sonuç elendik.Galatasarayın geleceği avrupadır. Avrupaya gidebilmek gelecek adına alacağımız yüklü paraların teminatıdır.Olay 1 maç kurtarmak değil o 1 maç olası katılacağımız ŞL içerisinde alacağımız milyon eurolardır. Ve bu milyon eurolarda Galatasarayın geleceğidir.
beklentilerim fizanda degildi gene de üzüldüm bu kadar hazırlısız bir kadro planlaması üzücü
Benim icin 4 olay vardi 4ude tuttu
1 beklentiyi dusurmesini bekledim bu ok
2 kasa kolayligi tedirginligim vardi bu ok
3 bjk karsisinda geri adim atmakti bu ok
4 transferlerde pat pat konusmasiydi bu ok
En onemlisi ikunci sikdi bu arada
Onu saglamislar gerisi gelir
Parasiz hicbirsey yapamazsin cunki