Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 117.628
- 104.521
- 5.238
Kolpasevgisi timsaha getirdi bizi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sonuç olarak Başkan bize döşedi diyorum, ANÇ değil. PSV maçında anlarsın.Bir daha dinle bence
Dedi canli izledim.Bunu gercekten dedimi
Biri hayir demedi desin acil
SM-G975F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bayramdan sonra açılması gerektiğini belirtmiştim. Başkan haftasonlarını saymıyormuş bugün iş günü falan dedi. Baskana önümüzdeki pazartesiden itibaren 10 iş günü verilmesi uygundur.yeni bi 10 gün sayacı açalım içimiz karardı
Geçen sene Fatih hocanın en muzdarip olduğu konu, bizim keşfettiğimiz, genç, potansiyelli ve uygun fiyatlı oyuncuların, başına sızdırılıp, rakip takimlarin da bu oyunculara sulanmasiydi. Hatırla ne kadar sinirlendigini bu konuda hocanın.
Ben de kendi okuduğumu söyleyeyim, Ghezzal ve Rosier de dahil olmak üzere adı çıkan oyuncularin hepsi yem, tamamen gizli saklı oyuncuların peşindeler bence reis. Bunun kayınpederi de böyleydi.
Bir tek Gedson gelir diye düşünüyorum. O'nun dışında, bence sürpriz oyuncular gelecek.
zaten 1 hafta önce 2-3 transferi yetiştirselerdi bile bu psv maçında oynayamayacaklardı. elimizdeki kadroyla elimizden geleni yapıp doğru transferleri lige yetiştirelim bence yeterli.hayır dinledim mantıklı güzel konuştu zaten seçim öncesi boş atması belliydi altından kalakmadıgını söylmesi mutlu etti fakat ttararftar olarak psv maçına çok önem veriyorum. geçen sene rangers maçında 2-3 adamımız olsa yenicektik ve bunu görmüşken bu kadar eksik buraya gelmek canımı sıkıyor. özür dilerim renktaş canm elmasım bal elmasım kalk altına yatam olamıyorum. ki çıkan isimlerin hepsi keko isimler gidipte show yaptığı bay ismi dışında elle tutulur isim göremedik belki medyaya düşmemiştir o ayrı.
Primci, yalancı, sahtekar tw hesapları derin bir sessizliğe büründü
Geceye doğru hiçbir şey olmamış gibi milleti kandırmaya, prime devam ederler
Geçen sezon fegFeghouli'ye 3.85 m euro net bonuslarla beraber 6 m euro
lig mig meh kesmiyo renktaş kusura bakma onu zaten yapamazlarsa orda durmanın manası yokzaten 1 hafta önce 2-3 transferi yetiştirselerdi bile bu psv maçında oynayamayacaklardı. elimizdeki kadroyla elimizden geleni yapıp doğru transferleri lige yetiştirelim bence yeterli.
Dedi canli izledim.
Sebebini de acikladi:
Burak Elmas: "TFF'nin Galatasaray'a vermiş olduğu limit 547 milyon TL, bankalar birliğine verilen taahhütte 480 milyon TL...''
Burak Elmas: ''Mevcut kontratlar 590 milyon TL, bütçemizin %48 dört futbolcumuza gidiyor...''
Nöbeti terkedememSen bi tatile çık ağustosta gel
ghezzal. hiç bi oyuncu için de ricayla vazgeçmeyiz dediBaşkan hangi oyuncu için vazgeçmedik görüşüyoruz dedi?