Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
başkanın konusmaları bana cok yapıcı ve mantıklı geldi özeleştiri yapması polyannacılık yapmamasıda güzel

ama forumda başkanın konuşmaları ayrı başlık açılsaydı keşke cengiz gibiler yaglı surat gibi hırsızlar icin ayrı baslıklar acılıyord

Kulübün sitesinden kolpacılar ifşa edilmeli
Şu duyumcu meselesi de tarihe karışmalı
Bilgi verilecekse muhabirlere verilmeli
Yalanı bırakacaklarını sanmam ama onlar da .....ten sallamayı bırakmalı

başkanın konusmaları bana cok yapıcı ve mantıklı geldi özeleştiri yapması polyannacılık yapmamasıda güzel

ama forumda başkanın konuşmaları ayrı başlık açılsaydı keşke cengiz gibiler yaglı surat gibi hırsızlar icin ayrı baslıklar acılıyord
düzenleyip ilk mesaja ekleyeceğim.

galasevgisi problem degil daha cok diger sozde duyumlar problem aslinda. Zaten bundan sonra buna izin vermeyecegiz dedi Baskan bakalim eylem programi ne olacak.
G.Sevgisi'ne bilgiler bilerek söylenmese o adam bu kadar ayrıntıyı nasıl bilecek ki. FT kendisinin söyleyemediği şeyleri bu zamana kadar ona söylettirdi, şimdi de adamı piyasadan çekecek benim anladığım. Hocamızla da görüştük lafı boşa değil.

590 mılyon tl mevcut bütçe dedi. Yüzde 48 i 4 topçu dedi. 282 milyon eder. Euro bazında 26 milyon eder. Lan biz ne ödüyoruz falcaoya? Falcao feghouli babel diagne. Bu 4 ü ne kazanıyor?
590 tl sapmayla birlikte olan hali. Bankalar birliğinden bi kesinti yüzdesi vardı. Onu indirmen lazım ama 3 aşağı 5 yukarı aynı noktaya geliyo.

Falcao feg digane babel totalde 20 milyon civarı para kaldırıyo

images.jpeg-2.webp

su adamdaki vizyonun yarisina sahip olan birisi bile yillarca gelmez bize bir daha

su sahtekarlari gördükce aysalin degeri daha da katlaniyor benim icin

Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk

Burada bazı arkadaşlar kasıtlı olarak yangın kovalıyor.

İki eleştirim var bir tanesi geleceğe hizmet genç oyuncular dedi sorulan oyuncuların yaş ortalaması 29. Rosier ve Gedson sayesinde o da. Bu diğer isimlerin hangi birinden gelir elde edebilecek? Bu eleştiri konusu.

İkincisi de transferleri yetiştiricem dedi. Yetiştiremedi. Ki zaten bunun için özür diledi.

Bunun haricinde duyum vermesini falan mı bekliyorsunuz? İlgileniyor musunuz falan dedi ona da cevap verdi. Soru sordular hepsine cevap verdi kaçamak cevaplar da değildi. Kasa kolaylığı , sponsor anlaşması hepsini yapıcaz dedi. Yani burda amaç mantık nedir? Toplantıda tam olarak ne bekliyorsunuz?

İki tane skko hesap çıkıp diyor ki transfer açıklayacaklar bugün. Sonra açıklamayınca böyle toplantı mı olur yav moduna giriyorsunuz.

G.Sevgisi'ne bilgiler bilerek söylenmese o adam bu kadar ayrıntıyı nasıl bilecek ki. FT kendisinin söyleyemediği şeyleri bu zamana kadar ona söylettirdi, şimdi de adamı piyasadan çekecek benim anladığım. Hocamızla da görüştük lafı boşa değil.
Evet o da mantikli geldi

Baskan’in bahsettigi 4 oyuncu Muslera,falcao,Babel ve feghouli

Muslera ile sözlesme uzatildi ve tabiki devam edilecek

Bence Babel ile de devam etmek lazim Ama Falcao ve Feghouli ile yollari ayirmak lazim

Eger ghezzal tarzinda bi kanat oyuncusu transfer edilmezse ozaman Feghouli kalsin babel gitsin

Soygun yapılmış.
Evet bi soygun var ama bunu hangi kategori altında yaptılar orası meşhul. İmza paraları her sene mi verildi mesela ya da bonuslar nasıl ayarlandı?
Menajerlik ücretlerini de atlamamk lazım sözleşmeye nasıl yansıttılar

Baskan’in bahsettigi 4 oyuncu Muslera,falcao,Babel ve feghouli

Muslera ile sözlesme uzatildi ve tabiki devam edilecek

Bence Babel ile de devam etmek lazim Ama Falcao ve Feghouli ile yollari ayirmak lazim

Eger ghezzal tarzinda bi kanat oyuncusu transfer edilmezse ozaman Feghouli kalsin babel gitsin
feg 4den fazla alıyo eğer imza parası her senelik ise babel 4.5 alıyo ikisi de gitsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt