Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Forumun duyumcu tayfı sizin o Emre denen adamınız twitlerini görsellerini temizlemiş :D Korku bacayı sararken.jpeg

Katılıyorum. Sorunlarımızı çözmek için önce kendimize dev aynasından bakmayı bırakmamız gerekiyor.
Sorunlarımızı çözmek için önce ülkede kurun düşmesi gerek.
Gelirlerinin çoğu tl üzerinden olup borçları euro üzerinden olan Türk kulüpleri bu borca daha fazla dayanamaz böyle giderse

Bjk iki yıl önce namağlup çıkıp show yapıyordu, okan hocam gecen sene avrupa devlerine futbolu öğretiyordu. Lakin biz 10 transfer de yapsak psv gibi dunyanin en muthis takimini eleyemezdik. Aslında hak veriyorum. Gidip 0 cekersen, ön elemelerde köy takımlarına elenirsen taraftar da boyle ezik bir psikolojiye burunur. Psv ulan psv. Psg degil.

Dün gece yönetim kanadı yem mi attı tespit için acaba?Berkan gedson bitti haberleri geldi twitter duyumcularından

hangi görüşler olduğunu genel sohbet konusunda paylaşırsanız
yanlış ve doğruları ayırt etmiş oluruz

Herkesin kendine göre doğru ve yanlışı vardır. Bütün kavgalar da bunları birbirine empoze etme çabasından çıkmıyor mu zaten. Bırakın sizin doğrunuz size, benim doğrum bana kalsın.

Herkesin kendine göre doğru ve yanlışı vardır. Bütün kavgalar da bunları birbirine empoze etme çabasından çıkmıyor mu zaten. Bırakın sizin doğrunuz size, benim doğrum bana kalsın.
onun için değil
hangi görüşler olduğunu merak etmiştim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt