Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dün ne hayaller kurmuştuk bugünle ilgili... Şimdi de yarınla ilgili hayaller kuruyoruz var mı bizden fazla bağlı olan takımına. Çat diye bir transfere 30-40 milyon Euro bayatlar takımım taraftarları da taraftar biz de taraftarız ha :( adaletini seveyim dünya

Duyumlar olmazsa zaten bu nöbetin anlamı yok. Böyle bir konu açılmasın madem duyum olmayacak. Kulüp transfer haberi verdiğinde ona yönelik özel konu açılır, olur biter.

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum
Mevzu o değil. Çoğu kötü niyetli ve yalancı. Olan takıma, yönetime, taraftara oluyor.

Dün ne hayaller kurmuştuk bugünle ilgili... Şimdi de yarınla ilgili hayaller kuruyoruz var mı bizden fazla bağlı olan takımına. Çat diye bir transfere 30-40 milyon Euro bayatlar takımım taraftarları da taraftar biz de taraftarız ha :( adaletini seveyim dünya
Transfer filan değil de şu sponsor olsa çok daha mutlu olurum
Kulübün forma ve Stadyum da büyük değişime geçmesi gerek
Koltukların eski renklerine dönmesi elzem
Basketbol takımı elzem
15 bin kişilik basketbol salonu aynı şekil

Nef'den büyük beklentilerim var. Erdem bey bir çıkış yapmak isteyecek ve o çıkışı şu 3 senelik dönemde yapacak inşallah

Efes ve Fenerbahçe'nin rekabetini izleyip ağzımızın suyu akıyo kaç senedir

Zorunlu opsiyonlar sanki alındığı döneme yaızlıyor diye biliyorum
Alındığı döneme yazılsın. Şöyle bir bakalım.
Samatta 6 milyon Euro
İrfan 11 milyon euro.
Diğerlerine de 2 milyon diyelim değil de 20'ye tamamlayalım.
Euro ortalama 8 desen 160 milyon Euro eder bütçesinin yarısı.

Serdar
mesut
sosa
trabzonun dolu maaşını beğenmeyip fenere yedek giden novak.
Beşiktaş'ın çıta maaşını beğenmeyen caner ve gg
Ozan
Sürekli indirim yapan Fransa'da kazandığının yarısına tav olan Saraçoğlu stadinda Doğan gustavo
Onlara bütçe diye bişey emin ol yok.

Normal bir ülkede sadece Vedat transferinden dolayı ekstra gelir gösterdiler diye transfer cezası yemeleri gerekirdi.

Ahmet Nur Çebi tam karaktersizmiş Burak başkan ahbap çavuş ilişkisini bitirecek inşallah

transfer basligi #2
de, - o donem degindigim oyuncu;>
"buna yonelik aklima gelen en dikkat cekici isim yerel lig bazli;
japon liginde ve japon milli takimda vissel kobe takiminda yer alan kyogo furuhashi(26) sol kanat / santrafor / ikinci forvet bolgelerinde etkili oynayan yetenegi keske dusunebilsek... olimpiyat sonrasi icin tahminim avrupa yapacagi..."

< : >
*celtics'e imza atmis* .

olasi psv'yi elememiz durumunda muhtemel iki rakibimizden biri olan celtics.

*furuhashi kendi ulkesi liginin bana gore en degerli oyuncusu idi. istikrar,form,skora etki anlaminda.....
*yeni celtics hocasi ange postecoglou j ligde bir kac sezon calismanin meyvesini yeni takimina gider gitmez en degerli j lig oyuncusunu transfer ederek basladi seruvene. tebrikler.

Umarim bu forumda son ciddi postum olur;
Linc yerim belki ama hadi bakalim: Umarim transfer yapmayiz. Elimde olanlarla idare edecegiz eger cikaramazsak. Elimde Falcao var 5 milyon aliyor kullanmayi ogrenmek zorundayiz. Sampiyon olubilecek bir kabliyeetimiz var neticede bunu gecen senede gorduk. Ha bi sol bek transferi gelir belki bunu destekleyebilirim. Ama artik taraftarda simarik taraftar olmaktan cikmak zorunda, bizim son 10 senedir yasadigimiz aliskin oldugumuz isler surdurulebilecek isler degildi hic bir zaman. Taraftarda bence girecegimiz surecte ders almali, yeni aliskinliklar edilmeli.

Her baskan adayi, parti adayi heryerde mevcut kazanmak istiyorsan milletin ne duymak istedigini soyleyeceksin. Kimsede durun oglum kur olmus 1:10, bizim borcumuz var demedi hepimiz gaza geldik. Yine aptal yerine koyulan biz olduk. Simdide geldi para yokmus, Galatasarayin menfaatlerini, surdurulebilecek hale donusmek falan diyo. Para yok. Hepimiz biliyorduk bunu ve yine inandik. Cocukken bile markete murkete giderken kucuk yasda ogrenmedik mi ''Oglum alamayiz'' denildiginde para olmadigini. Ogrendik. Bu da cok farkli bir durum degil. Boyle olmasi gerekiyorsa boyle olucak biz yine izliyecegiz sampiyon olur olmayiz yapicak bisey yok. Zaten sampiyonluk icin destekliyorsan Galatasarayi birak destekleme.

Vallahi yönetim çıkacak diyecek kardeşim deniz bitti..
Böyle matematiği 0 olan çocuğu son gün sınava hazırlar gibi kalem kalem anlatacaklar 2 milyon isteyen orta sınıf bir oyuncu için ne kulup kasasından senede ne kadar çıkıyor. Alt alta teker teker yazıp toplayip tüm gider limitinin % kaçı olduğunu gerizekaliya anlatır gibi anlatacaklar. Sonra dönüp kerem gibi oyuncuların örneklerini verecekler yine aynı şekilde.
Sonuç olarak kesin bir dille 1 kişi için maximum maaş butcesi 1.5 milyon Euro kardeşim yeni transfer citamiz bu oyuncu kalitesine gore % şu kadar sapma düşünüyoruz diyecekler.
Ama bunları çıkıp kendileri söyleyecek ve bunun üzerine sözleşme yenilemelerinde sonuç olarak eski alacak vs işine girmeden en düşük fiyattan anlasacaklar.
Sen gidip falcaoya yapılmış sözleşme üzerinden laf çakıp 3.yedek olacak 3 maç üst üste oynayamayan adam için senelik 750 bin Euro'luk yükün altına girersen bu dediklerin taca atilmis olur, buna savunma olarak eski yönetim yapmış diyemezsin direkt o adamla ya yeni sözleşme imzalarsin ya maaşına sponsor bulup fenerdeki gibi indirip yaptı süsü verirsin yada karsilikli anlaşıp fesih edersin.
Adama sorsan kendisi bile guvenemezken 700 binlik yükün altına girmek kusura bakmasın kimse ama şoparlıktır.
Avrupa şampiyonasında damga vuran damsgaard geçen sene scoutlarin gozlemine gitmek için götünü yırtarken Max 200bin Euro maaş alırken o adamlara o paralar verilmemesi gerekir.
Optimum nokta kerem ve taylan gibi olmalı. Futbolcu diye bir adama senede 5 tane lüks ev alacak para verilmesine karşıyım o 1 yıllık paraya aynı performansi verip 10 sene terinin son damlasina kadar yirtinacak adamlar var. Sırf Galatasaray'da oynuyor diye kimseye ederinden fazlası verilmemeli.
Haklısın abi aynı noktadayız. Lakin ben bunda biraz da hocanın payı olduğunu düşünüyorum açıkçası. Hani alın da ne kadar istiyorsa verip alın diyor gibi.
Çok saçma ama ben fm oynarken fatih hocayı sportif direktör yaptım Burak Kapacak transferi için tüm yetkiyi ona verdim. Çocuğu aldı ama 7 milyon bonservis + bonus vermiş maaş görüşmesine müdahele etmesem 2 milyon maaş verecekti.
Şimdi bu oyun der geçeriz de hoca döneminde alınan oyunculara bakıyorum ödenen maaşlara bakıyorum oyuna suç bulamıyorum.

Ya aslinda bu işi şöyle yapmak lazım.

Anlaşacaksın oyuncu ve kulüple, açacaksın transfer tahtasını:

Gedson: 2 milyon kiralama + 8 milyon bonservis. Yatırsın taraftar 15 gun icinde 2 milyon Euro, aciklayalim.

Rosier: 5 milyon bonservis, 10 gün

Vs.

Ondan sonra görücem Twitter’da, burda bas bas bagiran taraftar kaç kuruş gönderecek!

Kampanya slogani da hazir: Bonservis sizden, maaş bizden :)
Bu taraftar zaten elinden gelenin fazlasini yspiyor. Forma tshirt mac bileti kombine... gereksiz oyunculara harcanan milyonlari aciklasinlar hele.... taraftar para yollasinmis😂😂😂 emre akbabalara ömer bayramlara vs giden paralar ne olacak??

Dursun başkanın yaptığı sözleşmeden (feghouli) çıkamıyorsun işte. Falcao cabası. Burak başkan doğru söylüyor acele transferle ileriye dönük hata yapılmamalı. Biraz sabır. transferden uzaklaşıp psv maçına konsantre olmalıyız.
Ya anlatamazsın boşver.

Sanki çok zor herkese 3 m euro verip 10 tane oyuncu almak.

Umarim bu forumda son ciddi postum olur;
Linc yerim belki ama hadi bakalim: Umarim transfer yapmayiz. Elimde olanlarla idare edecegiz eger cikaramazsak. Elimde Falcao var 5 milyon aliyor kullanmayi ogrenmek zorundayiz. Sampiyon olubilecek bir kabliyeetimiz var neticede bunu gecen senede gorduk. Ha bi sol bek transferi gelir belki bunu destekleyebilirim. Ama artik taraftarda simarik taraftar olmaktan cikmak zorunda, bizim son 10 senedir yasadigimiz aliskin oldugumuz isler surdurulebilecek isler degildi hic bir zaman. Taraftarda bence girecegimiz surecte ders almali, yeni aliskinliklar edilmeli.

Her baskan adayi, parti adayi heryerde mevcut kazanmak istiyorsan milletin ne duymak istedigini soyleyeceksin. Kimsede durun oglum kur olmus 1:10, bizim borcumuz var demedi hepimiz gaza geldik. Yine aptal yerine koyulan biz olduk. Simdide geldi para yokmus, Galatasarayin menfaatlerini, surdurulebilecek hale donusmek falan diyo. Para yok. Hepimiz biliyorduk bunu ve yine inandik. Cocukken bile markete murkete giderken kucuk yasda ogrenmedik mi ''Oglum alamayiz'' denildiginde para olmadigini. Ogrendik. Bu da cok farkli bir durum degil. Boyle olmasi gerekiyorsa boyle olucak biz yine izliyecegiz sampiyon olur olmayiz yapicak bisey yok. Zaten sampiyonluk icin destekliyorsan Galatasarayi birak destekleme.
transferi taraftardan çok hoca istiyor. geçen sezonu anımsayalım irfan, visca, muhammed isteğini hocanın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt