Serkan Gürkan
10 Numara!
- 22 Mayıs 2011
- 12.867
- 2.622
- 1.618
Ghezzal bence Beşiktaş’ta kalacak bu transferden pek umudum yok irfan can gibi dalga konusu oluruz yine…
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
avro ya da dolar istiyorlar geneldeHangi parayla?
Yok ben genel söyledim senin mesajın üstüne geldiBizimkileri boşver zaten Fransızları kastediyorum
Feda değil limit işini çözünce 20-30 m euro'da bonservis yatırımı yapılır limit işi çözülmeye başladıkça transferler yağmur gibi yağar ama limit işini nasıl çözerler onu beklemek lazımFeda sezonumuz olacak. Artık transfer baskısı yaratmayalım gs yönetimine, elimizdeki kadroyla yapabileceğimizin en iyisini yapacağız.
gene şaşırtmadılarkurzawa ile ilgili twit silinmis
Kron istemiş Slaviaavro ya da dolar istiyorlar genelde
kurzawa ile ilgili twit silinmis
Başkanın açıklamalarından çok transferi hamlesi yapabilecek durumda olmadığımız anlamı çıkardım. Gelecek sezon Falcao, Feghouli ve Babel'den kurtuluyoruz. Sağlam hamleleri gelecek sezona saklayacak gibi.Feda değil limit işini çözünce 20-30 m euro'da bonservis yatırımı yapılır limit işi çözülmeye başladıkça transferler yağmur gibi yağar ama limit işini nasıl çözerler onu beklemek lazım
fener ne yapar bu seneDuyumcular sustu
Dedim.Fabrizio yalanlamış.
abv onlarınKron istemiş Slavia
5 dk yalandan sevinemiyoruz bile.Kurzawa iptal
Fabrizio yalanlamış.