Emre Cevik
10 Numara!
- 15 Ocak 2011
- 13.480
- 4.849
- 1.618
başkandan çok bjk geçiyor, çarşamba maç var transfer konusunda kandırıldık, ben kabullenemiyorum bu durumu ozaman niye özbeke cengize salladın?Tam olarak neyin hesabını sormadık?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
başkandan çok bjk geçiyor, çarşamba maç var transfer konusunda kandırıldık, ben kabullenemiyorum bu durumu ozaman niye özbeke cengize salladın?Tam olarak neyin hesabını sormadık?
Milletin ağzına bir PSV maçı dolanmış sanki maçı kazansak önümüzdeki 5 yıl direk şampiyonluk kupasını veriyorlar gibi bir hava var az biraz sakin olup sabırlı olmalıyız her sene transferde popülist davranışlarımız yüzünden zor durumlarda kalıyoruz bazen hepimiz gaza geliyoruz ama oyuncuların ellerini güçlendirmekten başka bir şey yapmıyoruz ya da kulüplerinin ellerini güçlendiriyoruz adamlar 3'e verecekse 5-6'dan kapıyı açıyorlar.
Bugün başkanın söylediği bir laf var transferlerde tüm sorumluluğu üstüme alıyorum diyor yani hata yapma lüksümüzün olmadığını hepimiz biliyoruz hatta önümüzdeki yılların kemik kadrosunun kurulduğunu da söyledi bence az sabredelim daha maçlar başlamadan hatta PSV maçı oynanmadan elendik gibisinden emin konuşanları da anlamak zor daha maç oynanmadan nasıl eleniyoruz kağıt üstünde ufakta olsa turu geçme ihtimalimiz zaten var kolay maç değil zor maç ama geçilemeyecek rakip değil City, İnter gibi takım da değil.
Küfür yememek için bugün ortaya çıkacağını sanmam.allame algısevgisi stanciu bugun belli olur diyordu oldu mu
Açıklamasında gelecek 3 yılın kadrosunu kuruyoruz o yüzden hata yapmamaya çalışıyoruz dediBaşkanın açıklamalarından çok transferi hamlesi yapabilecek durumda olmadığımız anlamı çıkardım. Gelecek sezon Falcao, Feghouli ve Babel'den kurtuluyoruz. Sağlam hamleleri gelecek sezona saklayacak gibi.
açıklama da yapacaktı; sanki bana ftallame algısevgisi stanciu bugun belli olur diyordu oldu mu
Fatih hoca zaten 2-3 hafta önce PSV maçı için bu yorumu yapmıştı transfer konusunda acele etmiyoruz transfer yapsak da geçip geçemeyeceğimizi bilemeyiz dedi diye hatırlıyorumburada sorun şu sen bu senenin hedeflerinin başka olduğunu en baştan söyleyeceksin ki insanlar haklı bulsun
şimdi transfer olmayınca değil
eski yönetimi gömüyordun hocamıza oyuncu almıyorlar diye bu nasıl iş bursk başkan der insanlar
yoksa geleceğe yatırımı herkes destekler
olmadı yusufumallame algısevgisi stanciu bugun belli olur diyordu oldu mu
En son duyumcu olacaktık ne ara böyle olduk@Onur Kara duyumcu arıyorrmuşsun twitterda yana yakıla
seni hiç iyi görmüyorum.Abi 3 takipçili adam görseniz tweetini buraya taşıyorsunuz
Gel olalımEn son duyumcu olacaktık ne ara böyle olduk
Sakin olalım, sabır herşeyin ilacıdırseni hiç iyi görmüyorum.

hepsi fake abiAbi 3 takipçili adam görseniz tweetini buraya taşıyorsunuz
trollüyor musun ciddi misinSakin olalım, sabır herşeyin ilacıdır
Aynen katılıyorum. Hesabını uçuracak zaten çok yakındır, görürsünüz.Galasevgisi fatih terimin adami her kimse. Burak elmas basın toplantısında hocamıza da söyledik derken direk o hesabı kast etti, bir daha birsey yazamaz.
SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi