Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

Stanciu ismi ilk yabancı basına düşmüştü diye hatırlıyorum.Başkan bu arada duyumculara karşı sitem etmekte tamamen haklı Stanciu haberi düştüğünden beri Slavia Prag başkanının elleri kaşınıyordur kaç para daha koparırım diye![]()
Bir gün öyle bir gün boyle. Ben de çözemiyorumtrollüyor musun ciddi misin
kestiremiyorum artık
Ondan sonra bizim taraftarların roman muhabirin altına 100'lerce tweet atmasını da sayabiliriz bu tarz şeyler yapmasak çoğu transfer zaten ucuza bitecekStanciu ismi ilk yabancı basına düşmüştü diye hatırlıyorum.
Bu soytariya ne diye salça olduysak, Beşiktaş bir şeyde kaybetmemiş. Rosier yıllık ücretinden düşmüş.
Rosiyer sezon sonu gitmek icin kapı kapı dolaşır
Katıksız mal bu. Ekibimizde mal topçuya yer yok. Sekiztaşa HO.Bu soytariya ne diye salça olduysak, Beşiktaş bir şeyde kaybetmemiş. Rosier yıllık ücretinden düşmüş.
SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Adam para kazanacağı dönem leş sözleşmeye imza atmış, gerçekten mal.Katıksız mal bu. Ekibimizde mal topçuya yer yok. Sekiztaşa HO.
Tfff Limit ne diyorGhezzal transferi bariz yalan. Tff limitlerine takılıyor bir kez. Sırf fiyat yükseltmek için girildiği belli. Bu sene 1 oyuncu bonservis ile alınsın deseler tercihim gedson olur. Gedson Sol bek stanciu bu takıma seviye atlatır, reel olalım.
SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kürekkafası güvenilir bi hesaptır ona itimat etmekte fayda varhepsi fake abi