Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ondan sonra bizim taraftarların roman muhabirin altına 100'lerce tweet atmasını da sayabiliriz bu tarz şeyler yapmasak çoğu transfer zaten ucuza bitecek

ben buna inanmıyorum açıkçası

eğer ismin medyaya düşmesi fiyat artırıyorsa zaten slavia başkanı ya da başka durumlarda menajerler fiyatı artırmak için anında sızdırırlar

Canlı yayında ANÇ nin bu transfer işleri konuşulurkenki yüz ifadesi dikkatimi çekmişti. Tedirginliğinin yanısıra hafif mahcubiyet de duyuyor gibiydi. Sebebi şimdi anlaşılıyor; Gedson konusunda yedikleri herzeyi biliyordu tabii. ''Sağbek de bulunur, solbek de bulunur; kulüplerin birbirinin işini bozmasına gerek yok'' minvalinde sarfettiği sözlerden de, Ghezzal' den ümit kestiği, bari Rosier'i elinden kaçırmak istemediği sonucunu çıkarıyorum, bugünkü konuşulanlar ışığında...

Hatta yalan yok, ''Rosier için değer mi ortalığı velveleye vermeye'' diye de geçirmiştim aklımdan...

Limit mimit zart zurt uydurmasınlar geleceğimiz falan yalanlarını atmasınlar, 20 yaşındaydım geceğimiz diyorlardı 40 oldum hayla geleceğimiz diyorlar. Diğer bütün takımlar çatır çutur topluyor bize limit ha, beceremiyorum yapamıyorum diceksin o kadar. Yapan nasıl yapıyor, adam elif elmas diye bi kazmayı 17 ye mi sattı göyaaaa İtalyaya. Muriç malını da aynı şekilde.Adamlar bi şekilde uyduruyor. İrfana 15 küsür milyona alıyorlar gözüken 7. Herkes biliyor bunu nereede limit mimit ceza falan, eğer korkuyorsan yapmicaksın bu işi

covid başlığındaki gibi limitin durumu da başlığa eklenip rtaşlarımız bilgilendirilmelidir
+110dayız
200 civarı traşladığımızda transfer nöbeti olarak devam ederiz
o zmna kadar limit nöbetidir

Falcao
Feghouli
Babel
Diagne

İşte bizim için transferin şifresi

bu 4 işe yaramaz adamın gitmesinden geçiyor

Çünkü bu adamların bize maliyeti ortalama 200 milyon TL civarı

Berkana teklif yoksa dun emre kaplan neden berkan haberi verdi trtspor neden haberi gecti ali naci nevzat hicbirimi alanya baskanini aramayi akil etmedi kendi haberlerini yalanlayan aspor iste ne beklenir

inleyen nağmeler
JA5kDb5IGkmM5XMy57LOIw.jpg

Madem para var
Solbek
Gedson
10 numara
Bu 3 oyuncu icin 1 milyonun hesabi yapilmadan alinmaliydi. Zaten Gedson opsiyonlu alinacagi icin bu sene odemesi yoktu. Solbek ve 10 numara icin de Brezilya liginden alinabilirdi.

covid başlığındaki gibi limitin durumu da başlığa eklenip rtaşlarımız bilgilendirilmelidir
+110dayız
200 civarı traşladığımızda transfer nöbeti olarak devam ederiz
o zmna kadar limit nöbetidir

o traşı yapıp ghezzala basınca muhtemelen seneye ya da ondan sonraki sene de onu traşlamak için yırtınıp duracağız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt