Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fener hazirlik macinda yine 3-4-2-1 denemis

Biz ise ne yazik ki senelerdir 4-1-4-1 üzerine bir planlama yapiyoruz
denedi ama olmuyor zaten bu vitora malum portekizli aykut diyorlar
eldeki stoperlerin hiçbirisi 3lü için uymuyor atilla teknigi var ama agır caulker oyun bilgisi var ama agır tissarand ve serdar ise kademeleri facia

birtek fener degil kadro yapısı olarak 3lü oynamaya uygun takım yok bence 3lü savunma hattını ona göre kurmak öndeki 4lüyüde ona göre kurmak lazım
fener aykut dönemıne geri dönecek baskılı oyun degil kısır oyun ama az gol yiyeyim fakat sıkıntı özille başlıyacak acundan baskı gelince özili oynt diye işte o zaman mecbur 4lüye dönecekler bunların transfer ve kadroyu bodur kurdugu için çorba haldeler bugunkü macta öyleydi

Büyüklüğü tarih ile ve maddiyat ile ifade etmek de beni hasta ediyor. Büyük takımız çünkü büyük bir maziye ve büyük bir felsefeye sahibiz.. mazisi 1500 lü yıllara dayanan bir ilim yuvasından süzülen bir takımız… maddiyata sırtını çevirip “bizi sevenleri üzmeyelim” deyip sevgiyi yücelten koca yürekli insanları bağrında çıkartan bir takımız… öyle anlaşılmayan bir büyüklük de değil bu… somut ve değerli bir insani büyüklük var. Yetmiyorsa, buyurun Liverpool da var chealsea veya barca da var…

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Maddiyata bağlayan ben değilim, maddiyata bağlayana cevap verdim aynı açıdan.

Ha ne anlattığın da belli değil tarihle ifade ermek hasta ediyor deyip mazi falan anlatmışsın.

Bahsettiğin hikayeler de 50 yıl öncesinde kaldı, şimdilerde başkalarının karısına sarkıp silahla hastane basanları kaptan yapıyoruz, aynen anlatılmaz bir büyüklük Çupinin feneri gibi.

Turk taraftarlar bokunu cikarmasa aslinda duyumculuk iyi birsey

Avrupada her takimin taraftari biliyor kulubun kimi istedigini

Bir bizim turkiyede bu is vandalliga donusuyor

Bir isim cikiyor milyonlarca yorum

Avrupada kimsenin umrunda degil gelirse gelir gelmezse dikime kadar takiliyorlar

Bir tek vuyuk takimlarin su ortadogulu malolari yapiyor bunu avrupada

Turk taraftarlar bokunu cikarmasa aslinda duyumculuk iyi birsey

Avrupada her takimin taraftari biliyor kulubun kimi istedigini

Bir bizim turkiyede bu is vandalliga donusuyor

Bir isim cikiyor milyonlarca yorum

Avrupada kimsenin umrunda degil gelirse gelir gelmezse dikime kadar takiliyorlar

Bir tek vuyuk takimlarin su ortadogulu malolari yapiyor bunu avrupada
Avrupalı hangi takım taraftarı gidip instagram da oyuncunun fotosuna 1,2 veya 5 m yorum yapıyor ki sonra adam kendi kendine diyor ki bunlardan kulübün anahtarına kadar alırım diye düşünüyordur kulüpleri de buna 2 isteyeceğimize 6 isteyelim nasıl olsa taraftar baskısı var diyorlar ideal fiyata biteceğine maksimum fiyata kulübe giriyor

O yüzden keşke hiç duyum çıkmadan transferleri bitirsek

#sıddıkbanlansın hashtag desteğinizi bekliyorum.
1626731115518.webp

Muslera-Kaan-Luyi-Marcao-Larsen-Taylan-Gedson-Dieng-Kurzawa-Halil-Mohammed

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt