Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mumkun degil abi Falcao bitmis zaten isimi misimide kalmamis
Bir sekilde hoca Falcaodan faydalanmali maximum ne cikarsa artik yapicak bisey yok gitti o paralar
ciddi değildim reis.
yönetimin ve hocanın yerinde olsam gitmesi için her şeyi yaparım
a takımla idman çıkıp hoş beş etmeye devam edildiği sürece gitmez bu herif
iyilikten anlamıyor

Falcao'ya sözleşmesi bonuslu yapılmazsa olacağı buydu 33-34'lük adamlara 3 yıllık net sözleşme yapılırsa adam da sözleşmesinin son damlasına kadar almaya çalışır

Asıl başarı 1+1+1 yapıp sezon da 30+ maç oynarsa sözleşme yenilenir maddesi koyup o transferi yapabilmekte bu şartlara gelmiyorsa da almamaktır. Bak bakalım o zaman kendine bakıyor mu bakmıyor mu evde bile yürürken dikkat eder.

Sen yap gedson- stanciu- 10 numara başka transfer yapma paran yokya hani yada iyi bir orta saha üçlüsü .. ligdeki takımlar gelsin yensinler bakalım..

ciddi değildim reis.
yönetimin ve hocanın yerinde olsam gitmesi için her şeyi yaparım
a takımla idmanı çıkıp hoş beş etmeye devam edildiği sürece gitmez bu herif
iyilikten anlamıyor
:asd:

Napacan oglum ya 5 milyon garanti MLS bile bu kadar para veremezken yani...
Ne beklemistik herifi forumda ya guzel gunlerdi.
Umarim uc bes atarda gelecek sezon yine biraz faydasini gorelim da durumu hic iyi degil bizden sonra futbolu biraksa sasirmam. Gider bi kolombayali takima 7-8 mac oynar birakir yani.

Bahtimizi seyedeyim ya cidden sag bek aliyoruz gozu patliyor, bitane daha aliriz bok gibi cikar covid olur. Ya saka maka elimizde satilacak 2 oyuncu var biri Diagne digeride Marcao. Taylan da var da milletin konustugu 7-8 milyon kimse vermez gibi. Bence 3-4 ederi var maximum. Saka gibi bir durum, bok bir kadro yapilandirilmasi.

Falcao'ya sözleşmesi bonuslu yapılmazsa olacağı buydu 33-34'lük adamlara 3 yıllık net sözleşme yapılırsa adam da sözleşmesinin son damlasına kadar almaya çalışır

Asıl başarı 1+1+1 yapıp sezon da 30+ maç oynarsa sözleşme yenilenir maddesi koyup o transferi yapabilmekte bu şartlara gelmiyorsa da almamaktır. Bak bakalım o zaman kendine bakıyor mu bakmıyor mu evde bile yürürken dikkat eder.
O sartlarda zor gelirler be reis :d

:asd:

Napacan oglum ya 5 milyon garanti MLS bile bu kadar para veremezken yani...
Ne beklemistik herifi forumda ya guzel gunlerdi.
Umarim uc bes atarda gelecek sezon yine biraz faydasini gorelim da durumu hic iyi degil bizden sonra futbolu biraksa sasirmam. Gider bi kolombayali takima 7-8 mac oynar birakir yani.

Bahtimizi seyedeyim ya cidden sag bek aliyoruz gozu patliyor, bitane daha aliriz bok gibi cikar covid olur. Ya saka maka elimizde satilacak 2 oyuncu var biri Diagne digeride Marcao. Taylan da var da milletin konustugu 7-8 milyon kimse vermez gibi. Bence 3-4 ederi var maximum. Saka gibi bir durum, bok bir kadro yapilandirilmasi.
bence şu haliyle bile kendine 2m 3m verecek bir enayi bulur. marka değeri var hala ispanyolca twitlere bakarken hep miliyonluk sayfalar bunun haberini yapıyor. amerikada piyasası sağlam yani. 5mden fazla kazanıyor bence o yüzden gitmiyor yoksa dediğim gibi 2 3m bulur bir yerden
allah bilir ne kadar veriyoruz :/

bence şu haliyle bile kendine 2m 3m verecek bir enayi bulur. marka değeri var hala ispanyolca twitlere bakarken hep miliyonluk sayfalar bunun haberini yapıyor. amerikada piyasası sağlam yani. 5mden fazla kazanıyor bence o yüzden gitmiyor yoksa dediğim gibi 2 3m bulur bir yerden
allah bilir ne kadar veriyoruz :/
3 senelik 3 milyon veren cikarsa gider anca. Ki bence cikmaz ya. 1 senelik sozlesme veren bulunur anca.

Haklisin tabi katiliyorum almamamiz lazim artik bu adamlari. Aliskinliklar degismeli, buyuk isimmis falan...
Barış, Kerem, Berkan gibi adamlar bulmamız lazım bunların yabancılarını da Gedson gibi bulmamız lazım o zaman başka seviye atlarız.

Futbolda artık dönem dinamizm üzerine kuruluyor tamamen 90 dk tempo yapamazsan kaybediyorsun öyle bir takım kuracaksın ki hem teknik hem dinamik enerjisi bitmeyen rakibi sürekli 18'inden çıkartmayan hırçınlıkla rakibi bunaltıp bayıltacaksın rakip 1 sn bile nefes aldırmazsan Avrupa'da başarı gelmeye başlar.

Falcao gibi adamlarla Ankaragücü bile bize baskı kurdu :asd:

Bilmem ki ya :/ Sanmiyorum hic umutlu degilim ama nerden donsek kardir deyip oyle bir firsat gelirse ciddi ciddi degerlendirilmeli.
Adamın oturduğu koskoca villanın parasını bile ödüyoruz utanmasak elektrik, su parasını filan da ödüyoruzdur onu da kulübe yolluyor olabilir ödeyelim diye, bu şartlarda yaşayan biri anca sözleşmesi bitince gider.

Barış, Kerem, Berkan gibi adamlar bulmamız lazım bunların yabancılarını da Gedson gibi bulmamız lazım o zaman başka seviye atlarız.

Futbolda artık dönem dinamizm üzerine kuruluyor tamamen 90 dk tempo yapamazsan kaybediyorsun öyle bir takım kuracaksın ki hem teknik hem dinamik enerjisi bitmeyen rakibi sürekli 18'inden çıkartmayan hırçınlıkla rakibi bunaltıp bayıltacaksın rakip 1 sn bile nefes aldırmazsan Avrupa'da başarı gelmeye başlar.

Falcao gibi adamlarla Ankaragücü bile bize baskı kurdu :asd:
Kerem simdilik benim gozumde tam oturmadi ya, ben hala acikcasi beklentilerimi alcak tutuyorum. Cok iyi olabilir cokta kotu olabilir bu sezon, umarim iyi bir sezon gecirir. Boyle transferlere can kurban ama ya. Baris da umarim bi kac ay sonra sans bulur.

Ya Falcao bize gelmeden once 1 sene oncesi ben biryerde izlemistim 2-3 mac dunya kupasimiydi copa america miydi simdi yalan soylememeyim. Cok iyidi. Baskida cok iyidi, topla iliskisi cok iyidi. Ya adam bize geldi iki mac iyi oynadi sonra buna donustu. Saka gibi gercekten.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt