Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kerem simdilik benim gozumde tam oturmadi ya, ben hala acikcasi beklentilerimi alcak tutuyorum. Cok iyi olabilir cokta kotu olabilir bu sezon, umarim iyi bir sezon gecirir. Boyle transferlere can kurban ama ya. Baris da umarim bi kac ay sonra sans bulur.

Ya Falcao bize gelmeden once 1 sene oncesi ben biryerde izlemistim 2-3 mac dunya kupasimiydi copa america miydi simdi yalan soylememeyim. Cok iyidi. Baskida cok iyidi, topla iliskisi cok iyidi. Ya adam bize geldi iki mac iyi oynadi sonra buna donustu. Saka gibi gercekten.
Kerem'i Avrupa'ya satarsak rakamlar 25 m euro+ olabilir öyle bir potansiyeli var çocuk pes etmiyor hızlı, çevik, arkaya sarkıyor, dar alanda verkaç yapıyor asıl senesi bu sene olacak eğer performansının üstüne koya koya giderse 2 seneye ülke rekoru kırarız hele ki CL filan görür orada da iyi işler yaparsa inanılmaz paralar kazanmamak elde değil. Ben aşırı ümitliyim bu sene skor katkısı olarak 20-25 civarını görür

Kerem'i Avrupa'ya satarsak rakamlar 25 m euro+ olabilir öyle bir potansiyeli var çocuk pes etmiyor hızlı, çevik, arkaya sarkıyor, dar alanda verkaç yapıyor asıl senesi bu sene olacak eğer performansının üstüne koya koya giderse 2 seneye ülke rekoru kırarız hele ki CL filan görür orada da iyi işler yaparsa inanılmaz paralar kazanmamak elde değil. Ben aşırı ümitliyim bu sene skor katkısı olarak 20-25 civarını görür
25 bana biraz abarti geldi bu cocuktan 10 falan alirsak opup basima koyarim kanka :D
Ama evet bu sezon onemli Kerem icin, devamli sure bulacak.

25 bana biraz abarti geldi bu cocuktan 10 falan alirsak opup basima koyarim kanka :D
Ama evet bu sezon onemli Kerem icin, devamli sure bulacak.
Kerem bu sene 13 lig maçında hiç oynamamış, 9 maçta da 10 dakika altı sahada kalmış(Çoğunlukla 1-3 dakika). Kalanında da ortalama 30-40 dakika falan sahada kalmış haliyle 6 gol 2 asist yapmış bu sene 10 kesmez beni.

Hala 20 derece nasıl olabilir nasıl

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Lig bitimine yakın herkes Onyekuru'ya kesin bonservisi alındı şeklinde bakıyordu.Onu bile beceremedi bu yönetim.Falcao babel feghouli gibi leşler varken sakın yabancı sınırı argümanı koymasınlar ortaya.

Kerem'le Sol kanatı götüreceğimizi sananlar lig başladıktan 5 hafta sonra onyekuru diye isyan edecekler haberleri yok.

Metin Oktay'ın sözünün kaydı var mıydı? Gözümle görmediğim, kulağımla duymadığım diyorsun. Arda'nın bu formayı giymesi ve kaptan olması lekedir hem de büyük bir leke. Çıkan haberler yalan olsa yalanlanırdı ki mahkemeye çıktı adam.

8 sene olayı da geçiş anlamında önemli, sayısız büyük kulüp var kimisi alt liglerde kimisi Avrupa'ya bile gidemiyor, yarın biz de o noktaya gideceksek eskiden Galatasaray vardı denilir en fazla.

Günden güne eriyen ve ağırlığını kaybeden bir camiayız, geçmişe bakmaya devam edersek anı ve geleceği de kaybedeceğiz.

Öncelikle olumsuz olaylar için şehadetlik gerek, olumlu olaylar için karşı tarafın beyanı yeterlidir. O yüzden de görmediğim ve bizzat duymadığım birşey için şahitlik edemem ve şahitlik yapmadığım birşey için de ileri geri konuşamam.. Mahkemeye çıkıptığını biliyorum ama ne söylediğini bilmiyorum ve maalesef tanıklar bile mahkeme huzuruna çıktığında yalan söyledikleri oluyor..
tekrar ediyorum Herşeyden bağımsız Arda’nın kaptanlığı geçicidir ve bende tasvip etmesem de bugün Arda’nın kaptanlığı Galatasaray’ı küçük yapmaz.
Galatasaray felsefesi, Türk olmayan takımları yenmektir. Hedef bu.. buna rağmen bu günden sonra Avrupa’ya gitmezse dahi Galatasaray küçük olmaz. Ancak Galatasaray kendi felsefesinden kopamaz ve dinamikleri buna izin vermez, büyüklüğü buna izin vermez..
eriyen camia görmek istiyorsan, şikeye rağmen hala bu ligde mücadele eden takımlara bak… çünkü ahlaki erezyona uğramış bir kurum şampiyon dahi olsa büyük olamaz.. ki son şampiyonlukları malum şikeli sezondan.
Tekrar ediyorum Galatasaray’ı Büyük yapan kupalar değil, değerleri ve bu değerleri özümsemiş neferleridir…

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Aslında bizim stadın kapasitesi koltuk mesafelerini ayarlayınca 62.500'e çıkabiliyor koltukları da yeni stad sponsoruna yeniletmeye çalışırım hatta kale arkalarına portatif koltuklar koyar ayakta izlenip 72.500 üzeri kapasite çıkarırdım.

Stadın giriş çıkışlarını rahatlatır stadın dolup boşalmasını en kısa sürede uygulanacak projeleri de yapmak gerekiyor. İnsanlara o kolaylığı sağladıktan sonra 50 bin üzeri her kapasiteyi her zaman oynarız ama o ulaşım kolaylığı olmadığı için normal günde bile insanlar gitmiyor.

Başarılı bir yapı oluştuğunda da stad kapasitesi çok ciddi gelir kazandırmaya başlar Ünal Aysal aslında kapasiteyi arttırmayı düşünüyordu ama kaos dönemi oluşunca rafta kalmıştı.

stat yıllardır full çekmiyor ki kapasiteyi arttırsan ne olur

Babeli gönder onyrkuruyu al
Fegholiyi gönder Gezzalı al
Falcaoyu gönder Stanciyu al
Dagneyi gönder Halili al

Yapılması gereken bunlar ama kimseyi gönderemiyoruz o yüzdenkimseyide alamıyoruz. Ben bir şekilde transfer sezpnu bitmeden bu yazdıklarımdan en az ikisi olacak diye umuyorum. Yeni yönetim bunu yapabilmesi için seçildi. Yoksa satamıuoruz, bütçe sınırı, tff limit vs diye ağlayarak bu işi uxun süre yapamazlar taraftar bunlara bakmaz.
Lig bitimine yakın herkes Onyekuru'ya kesin bonservisi alındı şeklinde bakıyordu.Onu bile beceremedi bu yönetim.Falcao babel feghouli gibi leşler varken sakın yabancı sınırı argümanı koymasınlar ortaya.

Kerem'le Sol kanatı götüreceğimizi sananlar lig başladıktan 5 hafta sonra onyekuru diye isyan edecekler haberleri yok.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bu arada gecen sene Norvec liginden, Polonya liginden scout keşifleri havada uçuşuyordu. Bu yaz neden kimsenin adi gecmiyor? Bir anda kurudu mu?
Çünkü bu sene büyük bir gizlilik var (bence). Geçen sene Fatih hocanın en muzdarip olduğu konuydu bu hatırlarsanız.

Şimdi Ghezzal, Rosier gösterip, aynı Marcao, Onyekuru gibi adı hiç geçmeyen, az maliyetli, potansiyel scout transferleri göreceğiz gibi.

Yoksa ekmek aslanın ağzında. Bütün kulüpler bitik, sen o kadar emek verip uygun fiyata potansiyel adamlari buluyorsun, fbjk salca oluyor sonra.

Özellikle dünkü toplantıdan sonra, Gedson hariç, başında adı çıkan oyuncuların hepsinin yem olduğu düşüncesi oluştu bende.

Şu bütçe, limit mazeretinide kabul etmiyorum. Adam gustavonun maaşını 50 bin tl gösteriyor gerekirse sınırı delmek için sende herşeyi yap. Bana göre tff limiti işi, elde para yok yapamıyoruzun bahanesidir. Bu yönetime transfer sezonu bitene kadar süre tanımak lazım. Ama sezona yine eksik kadro ile yok solbeksiz, sağbeksiz vs girersek tüm güvenilirlikleri ve kredileri biter.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt