Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kimse bişey demezmi? Kimse daha doğru dürüst transfer yapamadı ve paramizin olmadığını taraftar bilmiyormu? 20 günde adamı istifaya çağırdılar
Transfer yapacagiz bunlarin cogu CL ve lig macina yetiscek dersen sonra da beceremezsen tabi ki elestiriler olur. Once neyi yapabilirim neyi yapamam iyi suzmeden ona gore konussunlar bundan sonra. Zaten baskan da dun ozur diledi bu lafindan dolayi.

Ondan ziyade, istifaya cagiran cahillere bakmayin onlar da yildizlar toplulugu bekliyor halbuki futbol dunyasindaki ekonomiden bir haberler. Daha ne kadar gelirimiz var , ne kadar giderimiz var bilmiyorlar onlari ciddiye almanin luzumu yok. Koskoca Man City, Real Madrid gibi takimlar transfer yapamiyoruz diyor bunun otesi var mi?

Burada yonetim bakacakti ve diyecekti ki: malesef ekonomik sartlar ortada bu sekilde istedigimiz oyunculari alamiyoruz o sebepten oturu bu sene sampiyonluk beklemeyin biz gelecegin kadrosunu kuracagiz bunun icin alt yapiya yoneliyoruz deseler ben sahsen kizmam. Bosuna beklenti icine girmez taraftar.

Sen niye 20 yaşında ki piyasasını zaten oluşturmuş oyuncuların peşine düşüyorsun ki? Amaç ne bunda tam olarak

Ek olarak yüksek maaşlar vermektense daha fazla bonservis ödemek en mantıklısı
Kimin peşine düşelim mesela ? Ben demiyorum 32 yaşındaki adama milyonlar bayılalım. Ama kariyer peşinde olan genç birine yüksek bonservis verip getiremezsin. Gelmez.

Transfer yapacagiz bunlarin cogu CL ve lig macina yetiscek dersen sonra da beceremezsen tabi ki elestiriler olur. Once neyi yapabilirim neyi yapamam iyi suzmeden ona gore konussunlar bundan sonra. Zaten baskan da dun ozur diledi bu lafindan dolayi.

Ondan ziyade, istifaya cagiran cahillere bakmayin onlar da yildizlar toplulugu bekliyor halbuki futbol dunyasindaki ekonomiden bir haberler. Daha ne kadar gelirimiz var , ne kadar giderimiz bar bilmiyorlar onlari ciddiye almanin luzumu yok.

Burada yonetim bakacakti ve diyecekti ki: malesef ekonomik sartlar ortada bu sekilde istedigimiz oyunculari alamiyoruz o sebepten oturu bu sene sampiyonluk beklemeyin biz gelecegin kadrosunu kuracagiz bunun icin alt yapiya yoneliyoruz deseler ben sahsen kizmam. Bosuna bekletin icinde girmez taraftar.
Adminim transfer yaparlar şuan herkes elindekini yüksek fiyata satmak derdinde kulüpler bizim psv maçımız olduğunu eksiklerimiz olduğunu bilmiyormu yüksek fiyat çekiyolar bu futbolun kuralı sabır diye bişey öğrenmek lazım.

Sekidika sağbek Ömer Bayram solbek oynayacaksa üçlü savunma Luyindama Alpaslan Marcao yapabiliriz ama iki hazırlık maçında da denemedik belki hoca antrenmanlarda denemiştir

Kimin peşine düşelim mesela ? Ben demiyorum 32 yaşındaki adama milyonlar bayılalım. Ama kariyer peşinde olan genç birine yüksek bonservis verip getiremezsin. Gelmez.

Marcao geldi işte. Yüksek bonservis falan da vermedik. Gayet de güzel iş yapıyor. Hatta düzgün bir sistem takımı olsaydık çoktan bir güzel parlatıp güzel bir fiyata satmıştık bile Marcao'yu. Şimdi derseniz Marcao gibi adamlar nadir diye hiç de nadir olmadığını söyleyebilirim. İsteyen çatır çatır buluyor bu tarz adamları.

3 senelik plan super harika soylemesi kolay
Once elimizdeki butcenin %50 sini kaplayan adamlari gonderme becerisine erisin sonra planlamaya bakariz gidip 28 29 yasinda adamlara bonservisi senelik maaslari basin gitsin

Adminim transfer yaparlar şuan herkes elindekini yüksek fiyata satmak derdinde kulüpler bizim psv maçımız olduğunu eksiklerimiz olduğunu bilmiyormu yüksek fiyat çekiyolar bu futbolun kuralı sabır diye bişey öğrenmek lazım.

IMG_3418.webp

TD bunu daha önce yaptı 4 yıllık bir sürede ve sonu bugün hepimizin gururlandığı şekilde bitti. Ekonomi konusunda her sene daha ucuzunu kovalarsın.

Futbol dünyası, ekonomisi, kulüplerle ilişkiler, menajerler gibi bir çok etken 96-2000 dönemine göre çok değişti. Hoca o dönemde yaptığı yapılanmayı bugün yapamaz bence. En başta öyle bir yerli oyuncu topluluğunu bir araya getirmek bugün ekonomik olarak imkansız. İkinci ligden topçular 2-3 milyon eurolara Avrupa'ya gidiyor artık.

Futbol dünyası, ekonomisi, kulüplerle ilişkiler, menajerler gibi bir çok etken 96-2000 dönemine göre çok değişti. Hoca o dönemde yaptığı yapılanmayı bugün yapamaz bence. En başta öyle bir yerli oyuncu topluluğunu bir araya getirmek bugün ekonomik olarak imkansız. İkinci ligden topçular 2-3 milyon eurolara Avrupa'ya gidiyor artık.
Bekleyip göreceğiz

Niye gelmesin yahu scout transferi dediğimiz olay 21 yaşından küçük elemanları toplamak değil ki sadece. Marcao mesela son yıllarda fb'in yaptığı Szalai ile birlikte mükemmel bir scout başarısıdır. Az bonservis, az maaş ile mükemmel bir riskti Marcao. Ülkemiz için en ideal scout transferi de bu tarz biraz biraz olgunlaşmış oyuncular olmalı zaten. Geleceği düşünüyoruz diyorsan Marcao gibi yollara gideceksin, risk oranı neredeyse 0, maaş az olduğu için gene satarsın 4e al, 2ye sat sıkıntı yok. Ama bu yolu denemek zorundasın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt