Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İki ucu jilet gibi bir konu çok iyi yönetilmesi lazım bu sürecin. Tamamen topçunun insiyatifinde çünkü. Sana zorla imzalatmadi o sözleşmeyi sonuçta, o para yasal hakkı.

İcabında oyuncuyu kazanma yoluna bile gidebilirsin. Ya da çok düşük bir ihtimal de olsa oyuncu bu zamana kadar kazandığı paranın vefa duygusu ile, ayrılırken zorluk çıkarmayabilir.

Mesela iyi niyetli bir oyuncu, kulüp de kendisine güzel bir şekilde acikladiysa, ayrılırken elinden geleni yapar, en azindan ufak da olsa bir adım atar.
Bilmiyorum, artik fayda saglamaz gibi. Gitmesi herkes icin iyi olacak

Bir de bu FFP, yerel limit konularına bir biz dikkat ediyoruz sanırım. Ulan kulüp 3 yıldır +da kapatıyor transfer tahtasını, hala daha temkinli gidiyoruz.

En son 2007'de Cl goren FB, kafasına göre oyuncu alıyor, göz göre göre kurallara uymadan yarışıyor. Bu nasıl olur sürekli ya akıl alır gibi değil.

Bir de bu FFP, yerel limit konularına bir biz dikkat ediyoruz sanırım. Ulan kulüp 3 yıldır +da kapatıyor transfer tahtasını, hala daha temkinli gidiyoruz.

En son 2007'de Cl goren FB, kafasına göre oyuncu alıyor, göz göre göre kurallara uymadan yarışıyor. Bu nasıl olur sürekli ya akıl alır gibi değil.
şu an limitin 20-25m tl üstündeyiz ayrıca bankalardan izin alman gerekiyor kullanmak için parayı.

Valla bu hafta KAP umudum yok. Tamamen gelecek haftaya odaklandim. Hatta ilk 2 gun de bos gececek diye odakliyim

images (10).webp

Gurbetçi renktaşlardan birisi gakponun yemeğine müsil falan atsın yoksa onun kanattan 3 gol garanti yeriz gibi

Bilmiyorum, artik fayda saglamaz gibi. Gitmesi herkes icin iyi olacak
Keşke gitse o dört oyuncu. Özellikle Falcao'nun yaptığı, profesyonellik kavramı adı altında normal olsa da, iş etiği açısından acayip ayıp.

Takımın açık ara en çok kazanan oyuncususun, 2 senedir 10 m EUR'dan fazla kazandın, elle tutulur bir katkı da vermedin, sürekli sakatsin. Tamam bir sene daha 5 kazanma hakkın var da, bir bırak git ya, insanın kendine saygısı olur.

Kendisini asla affetmeyeceğim.

şu an limitin 20-25m tl üstündeyiz ayrıca bankalardan izin alman gerekiyor kullanmak için parayı.
Onu biliyorum da FB nasıl istediği gibi hareket edebiliyor, onu soruyorum reis.

Çat diye 11 m EUR İrfan alıyorlar, her sene kamyonla bir sürü transfer, 3 takım çıkar yeani (çoğu yüksek maliyetli çöp)

El altından paralar dönüyor ya. Ama mecbursun buna bişeyler değişsin istiyorsan yapacaksın. Dursun zamanında hatırlarsınız futbolculara deli cezalar kesildi. Selçuk, sneijder hatirladiklarim. 2.5 3m gereksiz kart yedilwr diye. Sene sonu şampiyonluk gelince silindi hepsi. Evrak oyunlari bunlar hep.

GSCimbom Mobile App

Başkan bir konuştu nöbet öldü.

Biz ne güzel birbirimizi kandırıyorduk, plan yapıyorduk, kolpa duyumculara inanıyorduk ve mutluyduk.

O heyecanı bile cok gördü Başkan bize.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Vina=>Roma 10 milyon €+3 milyon € bonus

Bryan Gil=> Spurs; 25 milyon €+Erik Lamela

Stryger için 3 milyon teklif etmişiz. Udinese bu teklifin en az iki katını istiyormuş. (DiMarzio)

Bizim alt yapida 14-16 yaslarinda kanatta veya forvette yabanci bir cocuk vardi, baya yetenekliydi. Ne durumda acaba, pisiyormu daha?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt