- 28 Temmuz 2019
- 46.805
- 47.919
- 3.683
2-3 sene evel Arap bir takım hoca basın toplantısında dillendirmiştiKim istemis Belhandayi 10 milyona ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
2-3 sene evel Arap bir takım hoca basın toplantısında dillendirmiştiKim istemis Belhandayi 10 milyona ?
Bilmiyorum, artik fayda saglamaz gibi. Gitmesi herkes icin iyi olacakİki ucu jilet gibi bir konu çok iyi yönetilmesi lazım bu sürecin. Tamamen topçunun insiyatifinde çünkü. Sana zorla imzalatmadi o sözleşmeyi sonuçta, o para yasal hakkı.
İcabında oyuncuyu kazanma yoluna bile gidebilirsin. Ya da çok düşük bir ihtimal de olsa oyuncu bu zamana kadar kazandığı paranın vefa duygusu ile, ayrılırken zorluk çıkarmayabilir.
Mesela iyi niyetli bir oyuncu, kulüp de kendisine güzel bir şekilde acikladiysa, ayrılırken elinden geleni yapar, en azindan ufak da olsa bir adım atar.
Yarın maç var kap gelmez yenilirsek üzüntüyü bastırmak için perşembe kap olur belkiGedson gelse yarın negzel olurdu
Yenilme kelimesini çıkar aklındanYarın maç var kap gelmez yenilirsek üzüntüyü bastırmak için perşembe kap olur belki
şu an limitin 20-25m tl üstündeyiz ayrıca bankalardan izin alman gerekiyor kullanmak için parayı.Bir de bu FFP, yerel limit konularına bir biz dikkat ediyoruz sanırım. Ulan kulüp 3 yıldır +da kapatıyor transfer tahtasını, hala daha temkinli gidiyoruz.
En son 2007'de Cl goren FB, kafasına göre oyuncu alıyor, göz göre göre kurallara uymadan yarışıyor. Bu nasıl olur sürekli ya akıl alır gibi değil.
Keşke gitse o dört oyuncu. Özellikle Falcao'nun yaptığı, profesyonellik kavramı adı altında normal olsa da, iş etiği açısından acayip ayıp.Bilmiyorum, artik fayda saglamaz gibi. Gitmesi herkes icin iyi olacak
Onu biliyorum da FB nasıl istediği gibi hareket edebiliyor, onu soruyorum reis.şu an limitin 20-25m tl üstündeyiz ayrıca bankalardan izin alman gerekiyor kullanmak için parayı.
Ali Koç faktörüOnu biliyorum da FB nasıl istediği gibi hareket edebiliyor, onu soruyorum reis.
Çat diye 11 m EUR İrfan alıyorlar, her sene kamyonla bir sürü transfer, 3 takım çıkar yeani (çoğu yüksek maliyetli çöp)
El altından paralar dönüyor ya. Ama mecbursun buna bişeyler değişsin istiyorsan yapacaksın. Dursun zamanında hatırlarsınız futbolculara deli cezalar kesildi. Selçuk, sneijder hatirladiklarim. 2.5 3m gereksiz kart yedilwr diye. Sene sonu şampiyonluk gelince silindi hepsi. Evrak oyunlari bunlar hep.Bir de bu FFP, yerel limit konularına bir biz dikkat ediyoruz sanırım. Ulan kulüp 3 yıldır +da kapatıyor transfer tahtasını, hala daha temkinli gidiyoruz.
En son 2007'de Cl goren FB, kafasına göre oyuncu alıyor, göz göre göre kurallara uymadan yarışıyor. Bu nasıl olur sürekli ya akıl alır gibi değil.
Kilik kiyafet devriminden once mi bu resim?
Taha 25 yaşlı diyorlar. 17,18,19,20 wonderkid istiyorlar. Onlarda 20 den aşağı değil.Milan Monaco’nun 25 yaşındaki çatır çatır oynayan sol bekini 4M’e aldı daha yeni?
Çok zor değil aradığında bulmak bence.