Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
5 milyona git PTT ligin'den iki tane genc al raziyim.

geçen gün ne katkı verir nasıl bir topçudur diye tartışıyorduk(free geldiğini varsayarak)
free gelirken bile emin olamadığımız adam için şimdi 5m konuşuluyor:crushed:

Takımda Babel , Feghuli , Falcao dururken 25 yaş üstü oyuncu transfer etmek anı kurtarma baskıdan kurtulma transferidir plansızlıktır.

5 milyon bonservis verebilmek için 160 m tl maaş traşlamamız lazım
ondan sonra herife ne kdr maaş vereceksek de o kdr maaşı traşlamamız lazım
totalde 180-190lık bir traş söz konusu
Bonservisin bu yıl ödenecek kısmı dahil ediliyor limite.

Başkan ve terim 3 yıl vurgusu yaptılar. 3 yıllık kısa sürede basarili olacak bir ekip kurulacak diye anladim ben. Mukaveleler de 3+1 olur herhal.

5 milyon bonservis verebilmek için 160 m tl maaş traşlamamız lazım
ondan sonra herife ne kdr maaş vereceksek de o kdr maaşı traşlamamız lazım
totalde 180-190lık bir traş söz konusu
Neden x3 fark var bonservis ile traslamamiz gereken miktar arasinda üstad

mesela 2 senaryo üreteyim
falcao’yu beleş gönderdik diyelim 5m euro maaştan kurtulduk, kaba hesap +50m tl yer aciliyor

eğer falcao’yu bonservisi ile gönderirsek (atiyorum 5m euro’ya gönderdik) 150m tl yer mi açılacak + maaş

yoksa sadece aldıgımız topcular icin mi geçerli bu x3’lük fark

Bide al sat para kazan olayına çok takılıyoz, Yav biz küçük takımmıyız 1 e bulup 10 veya 20 ye satıp para kazanma derdine girelim. Muhasebe yarışı ligi mi bu yav. Marcaoyu satalımmış falan filan te Allahım yarabbim. Ha biz küçük kulübğz Avrupa falan neyimize dersek tamam. Çapsız başkanlar yönetimler sayesinde tüm Galatasaray taraftarları oldu bi muhasebeci.
Büyüğüz.
Ama sizin büyüklük kriteriniz oara ise çok küçüğüz. Biz gerek camia olarak gerek taraftar olarak gerekse lise kültürü olarak avrupanın en büykletndeniz. Bizim kulübümüz futbol kulübü değil onlarca amatör şube ve sporcu var. Arap sermayesi ile amacı sadece futbol olan avrupanın zengin kulüpleri salt pra bakılırsa bizden büyük ama para suyunu çeketse buharlaşıp kaybolurlar ama bizim camiamız asla kaybolmaz.
Yukarıdaki mesaja cevaptı o yani büyüklüğü maddiyatla bağdaştırana karşı verilen bir cevap.

Neden x3 fark var bonservis ile traslamamiz gereken miktar arasinda üstad

mesela 2 senaryo üreteyim
falcao’yu beleş gönderdik diyelim 5m euro maaştan kurtulduk, kaba hesap +50m tl yer aciliyor

eğer falcao’yu bonservisi ile gönderirsek (atiyorum 5m euro’ya gönderdik) 150m tl yer mi açılacak + maaş

yoksa sadece aldıgımız topcular icin mi geçerli bu x3’lük fark
Mevcut takim giderleri 590 milyon TL cunku

TFF'in verdigi limit de sapma ile 480 milyon TL yani 110 milyon TL eksideyiz suan,.

gg77 bu kadar fazla fbliyim triplerine girmese terim veya avcı alırdı onu. Kaçırdı fırsatı, rize'ye gitti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt