Mert Kamacı
Ulubatlı Souness
- 16 Haziran 2009
- 30.049
- 13.664
- 2.913
Bende öyle düşünüyorumLarsen için 3 bile çok umarım 5 falan vermeyiz Yedlin oynasın daha iyi.
5 milyon euro doğru ise
Yedlin oynasın ağa
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bende öyle düşünüyorumLarsen için 3 bile çok umarım 5 falan vermeyiz Yedlin oynasın daha iyi.
8+6 olayı değişmez diye düşünüyolarlar. İlk 11deki 3.yerli için biraz mecburi transfer oldu onlara. Köybaşı da farkında tabi istediğini aldıTs cöp köybasina senelik 6m dan 2+1 lik sözlesme yapmis. Bizim eski yönetim gibileri tsde de varmis
@Ibrahim Özveren tanesi 400 eurodan biriktirmiş![]()
sanirim girdi
test sonucu gerekiyor mu stada girmek icin ? ayrica fake de olabilir dikkat et.@Mehmet Mehmetoglu Marktplaatsta nekadar bilet varsa hepsine yazdim ya lan.
Renkdaş takımda yetenek eksikliği okadar fazlaki birazcık bile aklıyla oynayan adam çok göze batıyor. Onyekurunun ölüsü bile iş yaptı düşün yani ve Gedson kapasitesinin çeyreği ile jimlastikçilerin içinden geçti o çok övdükleri ayılıp bayıldıkları göyaaa şampiyon takımın orta sahasının.Bu gedsonu bi tek ben çok istemiyorum galiba çok beğenmiyorum kendisinin oyununu malesef.
SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
5-6 milyona alirsak kazigi yemissizdir , 3 milyon kafi.3 milyon fark vardı hemen kapanmaz sanki
test sonucu gerekiyor mu stada girmek icin ? ayrica fake de olabilir dikkat et.
test sonucu gerekiyor mu stada girmek icin ? ayrica fake de olabilir dikkat et.
bu adamı istemiyorum açıkçası olmaz gibi bundan hoca neden ısrar ediyo acaba5-6 milyona alirsak kazigi yemissizdir , 3 milyon kafi.
Ya sabıraşı oldun mu
bende pek isinamadimbu adamı istemiyorum açıkçası olmaz gibi bundan hoca neden ısrar ediyo acaba
Gedson, Onye, Berkana gelincee auuuuuuuGedson, Onyekuru gibi genc adamlari almayip 30 yasindaki sagbeke 5 milyonu gomersek sovecem bu yonetime, yeni yonetim eski yonetim fark etmez. Umuyorum dogru haber degildir.