- 18 Mayıs 2011
- 54.459
- 58.764
- 4.613
5 milyon nedir ya
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ev mi stadyum muavrupa capinda bana gore buyuk takim degiliz
Stryger Larsen is on the verge of heading to Turkey. Last night Galatasaray's offer of €3 million was announced, although Udinese asked for double that amount, now the proposal has been raised to €5 million.
anlamadimev mi stadyum mu
maçta neredesinanlamadim
ha evdeyim bilet bulamadimmaçta neredesin
Başarıyı pray endexlemek de doğru değil. 21 sene önce alınan uefa kupası dönemimde de paramız yoktu. Aylarca maaş almadan ıynadı ıyuncular. İyi bir jenerasyon yakalandı başarılı olundu. Zaten para basarak başarılı olunsaydı chelsea tüm kuparala ambargo koyardı. Başarı çok daha farklı bir olay. Geçen sene fb nin değil bşk nin şampiyon olması bişe bunu en basit gösterendir. Hatta son yıllarda bizim avrupda başarısız olmamızın nedeni kulüp küştürümden uzaklaşıp para basarak aldığımız yabancı ıyunculardan aynı verimimi alamamak olmuştur.Benim kriterim para değil uluslarası arenada sürekli başarı var mı yok mu? Yok. Şampiyonlar liginde Çeyrek finalin ötesini henüz göremedik, 21 sene önce 1 UEFA kupamız var.
Basket takımlarımızdan erkekler bu sezon zar zor kümede kaldı. Onun dışında 1 Eurocup var 6 yıl öncesinden bi de eurolig çeyrek finali. Kadınlarımızz ise 1 eurolig 2 eurocup almışlar. Voleybol ise hobi niyetine oynanıyor diyebiliriz.
Bu başarılar nasıl gelecek peki? Para olmazsa hiç bir başarı sürdürülebilir halde olmaz. Ne yaparsak yapalım altyapı mı dersiniz transfer mi sponsor mu kulüp satışı mı adı ne olursa olsun bu kulübün parası olmadığı sürece hedeflediği alanda başarı imkanı yok. Büyük kulüp olma imkanı da yok.
5m var mı diye sormuyor hiçbu di marzio Napolinin copu icinde 5 milyon yazmisti galiba , bizimi kopartiyor anlamadim.
Ya doğruysaBu Italyanlar dalga geçiyor herhalde, her bek oyuncusuna 5 teklif etmişiz.
Mario içinde aynısını diyorlardı.
Sent from my SM-N960F using Tapatalk
5 milyon bonservis parasi verme luksumuz yok, avrupadakilar bizi cin veya arap kulupleri ile karistiyorlar herhalde, cepte 5 kurus paramiz yok.5m var mı diye sormuyor hiç
Üstadım Gedsonu alsınlar da diğer kimlere ne verirlerse versinler umrunda değil artık + Berkan, OnyekuruDi Marzio’ya gore Larsen transferi 5 milyon euro karsiliginda bitmek uzere. 30 yasinda olan bir sag bek icin bizimkiler 5 milyon euro hayatta vermez.
Ülkemizin koşulları göz önüne alındığında dünyanın en büyük takımı biziz.avrupa capinda bana gore buyuk takim degiliz
Havanın sıcak olmasindan tut alınan oyuncularin maaşını bile Terim ödesin diyen mı ararsın covidin bile Terim yüzünden oldugunu yazan mı? Futbolcu kart görür onu bile Terime yazan mı? Sol bek adamı neden ortada oynatmiyorsun diye söven mı ararsın daha niceleri.FT kadar başınıza taş düşsün.
Gitse de kurtulsak yeter bıktım artık yav.
Bu nasıl bir nefrettir nasıl bir utanmazlıktır.
Adam çıkıp bu kadroyla çıkmaya kabulüm diyor siz hala kendi varsayımlarınızla laf atma derdindesiniz.