Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Stryger Larsen is on the verge of heading to Turkey. Last night Galatasaray's offer of €3 million was announced, although Udinese asked for double that amount, now the proposal has been raised to €5 million.

Ya bi Stryger gitsin şunlar, sanki Maehleyi pazarlıyor mallar

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

30 yaşındaki adama 5 milyon verip, gelecek gak guk lafları etmesinler.Kimse artık o yaşlardaki adamlara bonservis ödemiyor.Ödese bile bunlar kreatif oyuncular oluyor.

Bu Italyanlar dalga geçiyor herhalde, her bek oyuncusuna 5 teklif etmişiz.

Mario içinde aynısını diyorlardı.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

bu di marzio Napolinin copu icinde 5 milyon yazmisti galiba , bizimi kopartiyor anlamadim.

Benim kriterim para değil uluslarası arenada sürekli başarı var mı yok mu? Yok. Şampiyonlar liginde Çeyrek finalin ötesini henüz göremedik, 21 sene önce 1 UEFA kupamız var.
Basket takımlarımızdan erkekler bu sezon zar zor kümede kaldı. Onun dışında 1 Eurocup var 6 yıl öncesinden bi de eurolig çeyrek finali. Kadınlarımızz ise 1 eurolig 2 eurocup almışlar. Voleybol ise hobi niyetine oynanıyor diyebiliriz.

Bu başarılar nasıl gelecek peki? Para olmazsa hiç bir başarı sürdürülebilir halde olmaz. Ne yaparsak yapalım altyapı mı dersiniz transfer mi sponsor mu kulüp satışı mı adı ne olursa olsun bu kulübün parası olmadığı sürece hedeflediği alanda başarı imkanı yok. Büyük kulüp olma imkanı da yok.
Başarıyı pray endexlemek de doğru değil. 21 sene önce alınan uefa kupası dönemimde de paramız yoktu. Aylarca maaş almadan ıynadı ıyuncular. İyi bir jenerasyon yakalandı başarılı olundu. Zaten para basarak başarılı olunsaydı chelsea tüm kuparala ambargo koyardı. Başarı çok daha farklı bir olay. Geçen sene fb nin değil bşk nin şampiyon olması bişe bunu en basit gösterendir. Hatta son yıllarda bizim avrupda başarısız olmamızın nedeni kulüp küştürümden uzaklaşıp para basarak aldığımız yabancı ıyunculardan aynı verimimi alamamak olmuştur.

larsen çok çok iyi oyuncu ama 5m fazla. Bu kadar borç varken ve gedson hala alınmamışken ciddi tepki çeker

3.5'a falan biterse iyi olur ama daha fazlası olmasın

Di Marzio’ya gore Larsen transferi 5 milyon euro karsiliginda bitmek uzere. 30 yasinda olan bir sag bek icin bizimkiler 5 milyon euro hayatta vermez.

Di Marzio’ya gore Larsen transferi 5 milyon euro karsiliginda bitmek uzere. 30 yasinda olan bir sag bek icin bizimkiler 5 milyon euro hayatta vermez.
Üstadım Gedsonu alsınlar da diğer kimlere ne verirlerse versinler umrunda değil artık + Berkan, Onyekuru
Bunları almadan saçma sapan adamlara ha bu paraları verirlerse ortalık çok feci karışır.

FT kadar başınıza taş düşsün.

Gitse de kurtulsak yeter bıktım artık yav.

Bu nasıl bir nefrettir nasıl bir utanmazlıktır.

Adam çıkıp bu kadroyla çıkmaya kabulüm diyor siz hala kendi varsayımlarınızla laf atma derdindesiniz.
Havanın sıcak olmasindan tut alınan oyuncularin maaşını bile Terim ödesin diyen mı ararsın covidin bile Terim yüzünden oldugunu yazan mı? Futbolcu kart görür onu bile Terime yazan mı? Sol bek adamı neden ortada oynatmiyorsun diye söven mı ararsın daha niceleri.
Artık bunlar eleştiriyi geçti nefret söylemi efsaneleşmiş biri için forumda yasak olmalı ve cezası olmalı gerçekten de seviye çok yerlerde terim konusunda.Bi insan sana bu kadar başarı yaşatmış birine neden nefret duyar hayret edilir arkadaş adam olmasaydı bu klüpte Trabzon kadar kupan yoktu be.Formsuz veya formu eskisi gibi olmayabilir ancak bu kadar aşağılamak felan gerçekten bir cezası olmalı yönetim olarak buna bi el atar misiniz lütfen.

SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt