Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Di Marzio fenerin Italya'daki tum hamlelerini bilmisti. Dogru gibi

Ts cöp köybasina senelik 6m dan 2+1 lik sözlesme yapmis. Bizim eski yönetim gibileri tsde de varmis
8+6 olayı değişmez diye düşünüyolarlar. İlk 11deki 3.yerli için biraz mecburi transfer oldu onlara. Köybaşı da farkında tabi istediğini aldı

Ben halen inanmıyorum bu Larsen haberine

Birer gün arayla hem başkan hem hoca çıkıp genç futbolcular önceliğimiz 3 senelik planlama yapıyoruz diye açıklama yaptı

Bu açıklamalardan sonra larsen'e 5 milyon euro vermek akıl işi değil

Hee hakeden özel bir oyuncu olsa anlarım ama öyle bir isimde değil

O yüzden ben inanmıyorum bu habere

Bu gedsonu bi tek ben çok istemiyorum galiba çok beğenmiyorum kendisinin oyununu malesef.

SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Renkdaş takımda yetenek eksikliği okadar fazlaki birazcık bile aklıyla oynayan adam çok göze batıyor. Onyekurunun ölüsü bile iş yaptı düşün yani ve Gedson kapasitesinin çeyreği ile jimlastikçilerin içinden geçti o çok övdükleri ayılıp bayıldıkları göyaaa şampiyon takımın orta sahasının.

5 veriyorsan, o adamin 2 sene sonra karla satma potansiyeli olmali. Belki Ghezzala o para verilir ama ondan baska böyle 28-30 yas arasi adama bence öyle bonservis verilmemeli

Normal bir sağbek ve sol beke razıyım. Pozisyon almasını bilsin yeter kafii. Ama hocamız beklerin hızlı ve bindiren bek olmasını çok istiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt