Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Renkdaş takımda yetenek eksikliği okadar fazlaki birazcık bile aklıyla oynayan adam çok göze batıyor. Onyekurunun ölüsü bile iş yaptı düşün yani ve Gedson kapasitesinin çeyreği ile jimlastikçilerin içinden geçti o çok övdükleri ayılıp bayıldıkları göyaaa şampiyon takımın orta sahasının.
Tamam reis haklisin takımda yetenek eksikliği çok fazla ancak gedsonda oldum bittik harika bir topcu değil ki tek avantajı yaşı genç başka hiç bir ekstra olarak artısi yok.
Gedsona 7.5 milyon eurolar konuşuluyor o fiyatlara aynı yaşta daha potansiyelli genç bulamaz miyiz ? Biz bulamayız ama bulunabilir =)

SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Neden x3 fark var bonservis ile traslamamiz gereken miktar arasinda üstad

mesela 2 senaryo üreteyim
falcao’yu beleş gönderdik diyelim 5m euro maaştan kurtulduk, kaba hesap +50m tl yer aciliyor

eğer falcao’yu bonservisi ile gönderirsek (atiyorum 5m euro’ya gönderdik) 150m tl yer mi açılacak + maaş

yoksa sadece aldıgımız topcular icin mi geçerli bu x3’lük fark

alperin dediği gibi
KT de diyor ki bu yıl ödenecek kısmı dahil ediliyor bonservise
110 ztn traşlanmalı
bu sene 2 verdik diyelim onu da traşlayacaksın
maaşı da traş
ölme eşeğim ölme
hele yedlin gönderilmeden bu herife bons verip almamız katiyen mümkün yahut mantıklı gözükmemekte

Mevcut takim giderleri 590 milyon TL cunku

TFF'in verdigi limit de sapma ile 480 milyon TL yani 110 milyon TL eksideyiz suan,.
O iş değişir bir düzenleme yapılır yoksa kimse transfer yapamaz bu koşullarda.

O iş değişir bir düzenleme yapılır yoksa kimse transfer yapamaz bu koşullarda.
Zaten kimse yapamiyor, Tinerjiler ile dalga geciyoruz dilenci gibi para ve torpil istiyorlar diye ama bizim de mevcut durumda yeni transferleri oynatacak durumumuz yok. Eldeki gitmesi gerekenler gitmezse bizde yandik.

Zaten kimse yapamiyor, Tinerjiler ile dalga geciyoruz dilenci gibi para ve torpil istiyorlar diye ama bizim de mevcut durumda yeni transferleri oynatacak durumumuz yok. Eldeki gitmesi gerekenler gitmezse bizde yandik.
Yiyici 4lüyü gönderebilsek o parayla 12-13 adam oynatılır.

Bu Güvenç Kurtar kadar mıy mıy mıy mal geri kalmış bir td görmedim ya

Evet Galatasaray’ın geleceğini tehlikeye atmayıp, 30 yaşına dayanmış oyunculara servet yatırmak tam da vizyon başkanımıza yakışan davranış.

Spekülasyonlar üzerinde debelenmeyi doğru bulmuyorum.

Aynı kişilere göre Ruiye de 5m veriyorduk.

galiba bekleri onye gibi çat diye duyulmayan isimlerden alacağız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt