Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gedson Fernandes, Benfica'nın yarın akşam Lille ile oynayacağı hazırlık maçının kadrosuna dahil edildi.

Lille ha
Ula Lille...

Gedson Fernandes, Benfica'nın yarın akşam Lille ile oynayacağı hazırlık maçının kadrosuna dahil edildi.

Lille ha
Ula Lille...

Adam kullanmayacaksa bile piyasayı yüksek tutuyor. Herkes biz mi Diagne İngiltere’de takılıyordu.

Benim bildiğim fatih hoca rasidi alırsa 10numara olmasada olur der ve yesigimizt kazikla kalırız

:red: :red: :red: :red: :red: :red: :red: :red: :red: :red: :red: :red: :red: :red: :red: :red: :red:

Bunu buraya taşımak istemezdim ama bu adam muhabirlikten para kazanıyor
Ne haberleri tutuyor, ne söyledikleri akla mantığa sığıyor...

17798.jpg

Stanciu ile oyalanmayacak olmamız sevindirici
Herifler o kadar parayı hayatlarında gördüler mi acaba. Güya tok satıcıyı oynuyorlar
Adli'ye bastıralım o parayı

Psv yi biraz inceledim de
-Bekler in arkalarında ve bekler stoper arasında problemleri var.
- Kerem bu zaaflar için biçilmiş kaftan. Buralardan gol bulabiliriz.
- Tabi hocam Kerem yerine Arda yı oynatmazsa

kale,sag bek,brezilyali stoper yeni transferleri defans hattinda....

mac basliginda da detaylica degindim nacizane...
sag bekleri uzerine bolca oynamaliyiz, hatta rakibin sag tarafi tumden defans anlaminda guclu olmayan bolgeleri gozlemledigim kadariyla...

orta saha da dinamik ve agresif olmaliyiz, topu geride ayakta fazla tutmamali, defansta bekler vs ile pas alisverisi yapmamaliyiz...sade ve one oynamaliyiz topla rakibin kanatlarina yonlenmeliyiz atak hazirlarken......

*kerem,yunus,arda,babel gibi profiller etkili olur bu macta ozellikle diye dusunuyorum.......

Stanciu ile oyalanmayacak olmamız sevindirici
Herifler o kadar parayı hayatlarında gördüler mi acaba. Güya tok satıcıyı oynuyorlar
Adli'ye bastıralım o parayı
O istenen paraları vermediğimiz isabetli oldu.Tetteh gibi 2-3 sene sonra süperlig de baş altı takımlarda görürüz.Fatih hocaya bırakmamak gerek transfer işlerini saçmalıyor bazen.

İnşallah beklerin yaş ortalamasını 95 yapmayız. Sol 28 olacaksa bari sağ tarafı biraz daha genç tutalım..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt