Veli Çelebi
Parçalı Üye
- 25 Temmuz 2019
- 4.289
- 2.842
- 648
Geldiği gibi 8 e falan düşürürlerBirileri transfermrkt'a Ghezzal bonservisine 12 milyon € yazmış.
.
Ghezzal bizim oyuncunuz olsa 1,2 yazarlardı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Geldiği gibi 8 e falan düşürürlerBirileri transfermrkt'a Ghezzal bonservisine 12 milyon € yazmış.
.
Ghezzal bizim oyuncunuz olsa 1,2 yazarlardı.
Gedson Fernandes, Benfica'nın yarın akşam Lille ile oynayacağı hazırlık maçının kadrosuna dahil edildi.
Lille ha
Ula Lille...
Buna göre 2 temmuzdan itibaren 10 gunluk sureyi baslatabilirz diyordu. 20gun gecti tik yok. Bi bk bildigide yok![]()
:red: :red: :red: :red: :red: :red: :red: :red: :red: :red: :red: :red: :red: :red: :red: :red: :red:
Bunu buraya taşımak istemezdim ama bu adam muhabirlikten para kazanıyor
Ne haberleri tutuyor, ne söyledikleri akla mantığa sığıyor...
Psv yi biraz inceledim de
-Bekler in arkalarında ve bekler stoper arasında problemleri var.
- Kerem bu zaaflar için biçilmiş kaftan. Buralardan gol bulabiliriz.
- Tabi hocam Kerem yerine Arda yı oynatmazsa
O istenen paraları vermediğimiz isabetli oldu.Tetteh gibi 2-3 sene sonra süperlig de baş altı takımlarda görürüz.Fatih hocaya bırakmamak gerek transfer işlerini saçmalıyor bazen.Stanciu ile oyalanmayacak olmamız sevindirici
Herifler o kadar parayı hayatlarında gördüler mi acaba. Güya tok satıcıyı oynuyorlar
Adli'ye bastıralım o parayı
Gülperinin ağzına kürekle vurmak istiyorum.
Yusuf Erdoğan aklıma geldiBir daha futbolcu gelip formayı giymeden haberlere inanmak gibi bir hataya düşmeyelim
Lan Jaroslav, kararınıza da sizede… Stanciu’ya kalmış, yak gemileri komutan
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk