- 1 Ağustos 2014
- 63.989
- 75.287
- 4.338
O forma giydi ama Florya'ya gelmediYusuf Erdoğan aklıma geldi![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O forma giydi ama Florya'ya gelmediYusuf Erdoğan aklıma geldi![]()
İlk 8 haftası kötüydü. Ama corona atlatmıştı ve uzun süredir de oynamamıştı. Ancak son haftalarda çok fazla top kapıp olumlu kullanıyordu. Temposu takıma bir akışkanlık getirmişti. Yaşı ve potansiyeline bakılırsa ritmini buldukça daha iyi seviyelere gelecektir. Benfica'nın 2 hazırlık maçında da hazırım mesajını veriyordu.Bu gedsonu bi tek ben çok istemiyorum galiba çok beğenmiyorum kendisinin oyununu malesef.
SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Gelip giyip de olmayan transferler de muhakkak vardır bizim kulüpte her şey bekliyorumO forma giydi ama Florya'ya gelmedi
BerghuisGelip giyip de olmayan transferler de muhakkak vardır bizim kulüpte her şey bekliyorum![]()
Bilmem google dan buldum, jump of clif gif yazinca.batman mi bura
Özlemişim beeee
Ver kırmızıyı
şu avatarı değiştir ula. geçmişteki kötü günleri hatırlatıyorbi cisim yaklaşıyo
Özlemişim beeee
Ver kırmızıyı
bi cisim yaklaşıyo
aynı durumda ben olsaydım yabancı serbest olmayı bırak yabancı almak teşvik edilirdi bazıları işte bal atıyor dışkı olarakyabanci kisitlamasi olmasaydi Ismail Koybasi iskenderunda kiraathanede oturacakken simdi Mrabzonspora transfer oldu vay be
Karagümrük, Ahmed Musa ile anlaşmaya vardı. Kırmızı-siyahlı ekibin, transferi kısa süre içinde açıklaması bekleniyor. (Milliyet)