- 18 Mayıs 2011
- 54.459
- 58.761
- 4.613
anlamadim ama saniririm haklisinaynı durumda ben olsaydım yabancı serbest olmayı bırak yabancı almak teşvik edilirdi bazıları işte bal atıyor dışkı olarak
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
anlamadim ama saniririm haklisinaynı durumda ben olsaydım yabancı serbest olmayı bırak yabancı almak teşvik edilirdi bazıları işte bal atıyor dışkı olarak
ne gibişu avatarı değiştir ula. geçmişteki kötü günleri hatırlatıyor
Dünyanın neresinde milli takım maçlarına cepheye giden asker muamelesi yapılıyor? ABD ve bizim dışımızda hangi ligde maçlardan önce milli marş okunuyor?yabancıların ırkçılık yapılıyor diye insan hakları mahkemesine başvurması lazım dünyanın neresinde milli marş okuyacak adam yok diye yabancı sınırı değiştiriliyor
yabancıların ırkçılık yapılıyor diye insan hakları mahkemesine başvurması lazım dünyanın neresinde milli marş okuyacak adam yok diye yabancı sınırı değiştiriliyor
Aslında Avrupa pasaportlu bir oyuncu dava açsa Nihat Kahveci davasını emsal göstererek Türk oyuncular İspanya, İtalya gibi ülkelerde Avrupa statüsünde sayılıp oradaki yabancı sınırdan yemiyorsa Avrupalı oyuncularda Türk statüsünde sayılıp burada ki sınırdan yememeli tarzı bir davayı bence kazanma ihtimali var. Yabacı sınırına kökten çözüm bir daha sınırı falan konuşulmaz.yabancıların ırkçılık yapılıyor diye insan hakları mahkemesine başvurması lazım dünyanın neresinde milli marş okuyacak adam yok diye yabancı sınırı değiştiriliyor
Maça yetisir mi