Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Lan yalniz psv eksik diyisunuzda o 19 yasindaki mezdeke midir mazdaka mi dir nedir gidenleri aratmaz

Ömer Bayram top süremiyor top. Adam toptan önce gidiyor top geride kalıyor sonra bir adım geriye atıp topa vurmaya çalışıyor. Futbol literatüründe böyle bir şey yok. Ayrıca bir adamın her maç 5 ortası adama çarpar mı ya
Her maç özellikle buna dikkat ediyorum harbi adamda rezil bi stil var. Sanki top ayağına dolanıp da düşecekmiş gibi abartısız her pozisyonda

Psvde mezdeke ya da iste mazdaka gibi 3-5 oyuncu daha vardi sahada.genc ve cok dinamikler

Avrupa'dan konferans ligi dahil elenip ligi kazanalım açıkçası buna fitim, Bari ligin başına transferler gelsin de şu lige saçma sapan şekilde başlamayalım. Giresunspor maçında sağda Sekidika solda Ömer Bayram ortada Arda'yı görmeyiz umarım.

Ömer Bayram top süremiyor top. Adam toptan önce gidiyor top geride kalıyor sonra bir adım geriye atıp topa vurmaya çalışıyor. Futbol literatüründe böyle bir şey yok. Ayrıca bir adamın her maç 5 ortası adama çarpar mı ya
İlk geldiği günden beri aynı. Kafası önde koşan topçu mu olur yahu. Sonra ufacık darbeyle yerle bir. Var gücüyle ortaya sutlamaktan başka bir hüneri yok. Hareketli oyunda atamam belki de duran topları Ömer kadar kullanırım. Koca Gs in düştüğü hallere bak.

GSCimbom Mobile App

Sabri ye söver sayardık ama ne olursa olsun koşar didinirdi, şimdiki bu mevcutlar gibi karı gibi saklanmazdı rakip arkasına. Bugün utanç duydum korkaklıklarından.
mağlubiyet olur 4-5 yersin ama inanın bana rakibimiz Psv nin ölüsü bu. Allah bir daha göstermez inşallah bu kadar korkak bir takım bize.

forumda kerem'in çalım atabileceğini düşünen iyimser dostlarımız var ama bu maçta da gördük ki bu konuda herhangi bir meziyeti yok.

bu takıma adam eksiltebilen oyuncu lazım. hücumda hiç bir ekstrası olmayan bir takımız.

hoş diğer pozisyonlarımız da öyle o da ayrı mesele

neresinden tutsak elimizde kalan bir takım

Omer,emre akbaba ve arda keske kasimpasaya gideydi.emre tasdemire bisey demem,sakatlanmasa iyi solbek zaten

Avrupa'dan konferans ligi dahil elenip ligi kazanalım açıkçası buna fitim, Bari ligin başına transferler gelsin de şu lige saçma sapan şekilde başlamayalım. Giresunspor maçında sağda Sekidika solda Ömer Bayram ortada Arda'yı görmeyiz umarım.

ligi kazanıp ne yapacağız?
cl olayı bitti seneye. puan getiremiyorsun
şampiyon olsan da aynı rezillikler yaşanacak seneye elemede

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt