- 20 Haziran 2011
- 61.213
- 69.817
- 4.758
Nerelerdeydin beni güldürmüyon bu araBu nöbeti de geçelim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Nerelerdeydin beni güldürmüyon bu araBu nöbeti de geçelim
Larsen norvecli olsaydı muhtemelen oda yedek olurduomar ve linnesin yedeği
Her maç özellikle buna dikkat ediyorum harbi adamda rezil bi stil var. Sanki top ayağına dolanıp da düşecekmiş gibi abartısız her pozisyondaÖmer Bayram top süremiyor top. Adam toptan önce gidiyor top geride kalıyor sonra bir adım geriye atıp topa vurmaya çalışıyor. Futbol literatüründe böyle bir şey yok. Ayrıca bir adamın her maç 5 ortası adama çarpar mı ya
omar sorloth ve haaland'ın kaptanıomar ve linnesin yedeği
Yok abi lig mig bir dakika kaybetmeye tahammül yok. Kadroda bulunan çöpleri yollayamazken hala bunları düşünmeyelim artık. 3 sene 5 sene diye bir şey yok ligde her sene şampiyon olamazsak para falan kalmayacak gelir tamamen bitecekLig icin yazdim,avrupaya 10 sene var abi daha![]()
İlk geldiği günden beri aynı. Kafası önde koşan topçu mu olur yahu. Sonra ufacık darbeyle yerle bir. Var gücüyle ortaya sutlamaktan başka bir hüneri yok. Hareketli oyunda atamam belki de duran topları Ömer kadar kullanırım. Koca Gs in düştüğü hallere bak.Ömer Bayram top süremiyor top. Adam toptan önce gidiyor top geride kalıyor sonra bir adım geriye atıp topa vurmaya çalışıyor. Futbol literatüründe böyle bir şey yok. Ayrıca bir adamın her maç 5 ortası adama çarpar mı ya
Sag kanatdakini diyosan adama mest oldum.resmen dalga gecti bizim çomarlarlaLan yalniz psv eksik diyisunuzda o 19 yasindaki mezdeke midir mazdaka mi dir nedir gidenleri aratmaz
Bu is bitti. Terim kovuluyor
Avrupa'dan konferans ligi dahil elenip ligi kazanalım açıkçası buna fitim, Bari ligin başına transferler gelsin de şu lige saçma sapan şekilde başlamayalım. Giresunspor maçında sağda Sekidika solda Ömer Bayram ortada Arda'yı görmeyiz umarım.
Kaçıyorlar rendaş, korkuyorlarhele ilk yarının biteceği zaman alpaslan tuttu topu taç atacak kimse yok yakında, hakemde baktı bu kepazeler kullanamayacak bu tacı, ilk yarıyı bitirdi hemen