Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Valla teknik ekibe güvenim o kadar sarsıldı ki messi ve Ronaldo’yu alsak yine birşey olmayacak gibi hissediyorum. Gelen tüm futbolcuların formu dibe vuruyor. Benim düşüncem hoca değişikliği yada kaliteli yabancı bir yardımcı gelmediği sürece 10 tane adamda alsak biz top falan oynayamayacağız

Valla teknik ekibe güvenim o kadar sarsıldı ki messi ve Ronaldo’yu alsak yine birşey olmayacak gibi hissediyorum. Gelen tüm futbolcuların formu dibe vuruyor. Benim düşüncem hoca değişikliği yada kaliteli yabancı bir yardımcı gelmediği sürece 10 tane adamda alsak biz top falan oynayamayacağız
Kimin dibe vurdu mesela?

Bizim çok fena kondisyon gücümüzün olması gerekiyor en büyük transferlerden biri çok çok çok kaliteli bi kondisyoner

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Renktaş biz ilk önce rezzalet seviyesindde temposuz,fizik olarak zayıf oyuncu grubundan kurtulalım. Ondan sonra kondisyonere sıra gelir.
Yahu şu takımda olan kondisyoneri deli gibi savunanlar şimdi bk atmaya başladı.

Arda,emre,ömer,aaplarslan,aytaç,babel gibi oyunculara dünyanın en iyi kondisyonerini getir hiçbir halt olmaz.Bu adamlar hem hantal hem yetersiz..Hani marcao,keremi falan saymıyorumki bunlarda fizik olarak tartışılır.

Twitter'da Mason Reis'e kalkışma var gibi.
Bu adamın basın sözcüsü yapılması bile bunların ne kadar iş bilmez olduğunun göstergesi.Güzel konuşan adam görmesek bize yutturacaklar güzel konuşuyor diye..

Birde burak elmas iyi değil ama yönetimi güçlü diyorlardı. Kim o güçlü adamlar göremiyorum.

PSV 118 biz 102 km koşmuşuz son iki yıldır bizim takımı izlerken bende bizim futbolculara acıma duygusu oluyor sanki birşey yapmak istiyorlar ama yapamıyorlar gibi, ilk başta fizik ve tempo sorununu çözmemiz şart ondan sonra transfere bakılır bizim şu anki kadromuz PSV den 5 yiyecek sahada nal toplayacak bir kadro değil

PSV 118 biz 102 km koşmuşuz son iki yıldır bizim takımı izlerken bende bizim futbolculara acıma duygusu oluyor sanki birşey yapmak istiyorlar ama yapamıyorlar gibi, ilk başta fizik ve tempo sorununu çözmemiz şart ondan sonra transfere bakılır bizim şu anki kadromuz PSV den 5 yiyecek sahada nal toplayacak bir kadro değil
16 km fazla kosmus sende oyle yıldız oyuncuda yok. Hayır yani topuda bunlar kosturdu. Nerde emekli var oynatirsan normal

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt