Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hernani iyi adam ismi bizimle geçiyor gibi. şu takımı yakın zamanda tamamlasak iyi olurdu.. bir müddet aytaç, arda, emre kılıç, emre akbaba orta sahasını mümkünse izlemeyelim.

Bunun en dogrusu hangisi 16 km az kostuysak bizimkiler eşşek oğlu eşsektir. 16 olmasada 10 vardır be adminim.
Koşu mesafesinden ziyade tempolu koşu önemli, bunu yapamadığımız ve çok geride olduğumuz tv'den dahi görüldü zaten.

Takım kötü oynadı, tercihler yanlıştı. Bu kadar basit.

Çıkıp da sürekli yok 78 koştuk yok 104 koştuk yok 102 koştuk gibi yalan haber yapma ve bunların hepsini doğru sanıp paylaşmaya gerek yok.

Yapılan yanlışı eleştirmek için yalan donelere başvurmak mantıksız.

sadece beyin fırtınası için söylüyorum

acaba bazen yanlış neden sonuç ilişkisi mi kuruyoruz

yani bu temposuzluk gerçekten çalışmamaktan ve fizik yetersizliğinden mi yoksa taktiksel anlayış mı bunun sebebi

şöyle ki ben terimin 2011 takımı hariç uzun yıllardır bizde ama aynı zamanda hemen her türk takımında benzer bir durum olduğunu görüyorum

acaba bizim ligimizin ve hocalarımızın oyun felsefesi mi oyuncuları saha içinde az koşturuyor

yani yer değiştirme beklentisi, santraforun hareketliliği, beklerin içe veya çizgiye katetmeleri son derece az bizde

ikincisi neredeyse 2011den sonra hiç bir türk takımı görmedim önde basan sürekli 1. ve 2. bölgede karşılıyoruz bu da koşu mesafesini topsuzken azaltan bir durum olabilir
Ceza sahası yayına bile zor gidiyoruz. Lan oraya gidiyorsun bari bas

Koşu mesafesinden ziyade tempolu koşu önemli, bunu yapamadığımız ve çok geride olduğumuz tv'den dahi görüldü zaten.

Takım kötü oynadı, tercihler yanlıştı. Bu kadar basit.

Çıkıp da sürekli yok 78 koştuk yok 104 koştuk yok 102 koştuk gibi yalan haber yapma ve bunların hepsini doğru sanıp paylaşmaya gerek yok.

Yapılan yanlışı eleştirmek için yalan donelere başvurmak mantıksız.
Biz belli bir alanda oynuyoruz. Önde gidip basmiyoruz alan kalmıyor. Dediğiniz gibi de olabilirde 2 li mücadelede kazanamiyoruz doğru durust. Çok ilgincime gidiyor.

Biz belli bir alanda oynuyoruz. Önde gidip basmiyoruz alan kalmıyor. Dediğiniz gibi de olabilirde 2 li mücadelede kazanamiyoruz doğru durust. Çok ilgincime gidiyor.
Oyuncuların pozisyon bilgisi yetersiz zaten sahada top çalma yetisi olan oyuncu da yoktu, defansif anlamda takım olarak da hareket edemediğimiz için yaşadıklarımız normal.

Rakip takım sistemle yeteneği entegre edebilmiş bizde zaten yetenek yoktu; sahada takım olarak hareket etmeyi de hiç beceremedik.

sadece beyin fırtınası için söylüyorum

acaba bazen yanlış neden sonuç ilişkisi mi kuruyoruz

yani bu temposuzluk gerçekten çalışmamaktan ve fizik yetersizliğinden mi yoksa taktiksel anlayış mı bunun sebebi

şöyle ki ben terimin 2011 takımı hariç uzun yıllardır bizde ama aynı zamanda hemen her türk takımında benzer bir durum olduğunu görüyorum

acaba bizim ligimizin ve hocalarımızın oyun felsefesi mi oyuncuları saha içinde az koşturuyor

yani yer değiştirme beklentisi, santraforun hareketliliği, beklerin içe veya çizgiye katetmeleri son derece az bizde

ikincisi neredeyse 2011den sonra hiç bir türk takımı görmedim önde basan sürekli 1. ve 2. bölgede karşılıyoruz bu da koşu mesafesini topsuzken azaltan bir durum olabilir

Başakşehir 35 yaş ortalamasıyla senelerce şampiyonluğa oynadı şampiyon oldu. Oyunu dar alanda tutup tempolu oynuyorlardı.

Oyuncuların pozisyon bilgisi yetersiz zaten sahada top çalma yetisi olan oyuncu da yoktu, defansif anlamda takım olarak da hareket edemediğimiz için yaşadıklarımız normal.

Rakip takım sistemle yeteneği entegre edebilmiş bizde zaten yetenek yoktu; sahada takım olarak hareket etmeyi de hiç beceremedik.

yalnız bu pozisyonb ilgisi muhabbeti işte asıl çalışılmayan şey bence fizikten ziyade

sadece a takımlarda değil altyapıda da yukarıda da bu sorun var

aslında uzun süredir dillendirdiğim türk hocaların dezavantajı bu

gerçekten oyuncuya bir şey katan, oyuna bir şey katan türk hoca yok gibi

kafa yormuyorlar bu konuda

sahada başı kesik tavuk gibi oluyor türk takımları

milli takım da böyle kulüpler de

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt