Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Koşu mesafesinden ziyade tempolu koşu önemli, bunu yapamadığımız ve çok geride olduğumuz tv'den dahi görüldü zaten.Bunun en dogrusu hangisi 16 km az kostuysak bizimkiler eşşek oğlu eşsektir. 16 olmasada 10 vardır be adminim.
Ceza sahası yayına bile zor gidiyoruz. Lan oraya gidiyorsun bari bassadece beyin fırtınası için söylüyorum
acaba bazen yanlış neden sonuç ilişkisi mi kuruyoruz
yani bu temposuzluk gerçekten çalışmamaktan ve fizik yetersizliğinden mi yoksa taktiksel anlayış mı bunun sebebi
şöyle ki ben terimin 2011 takımı hariç uzun yıllardır bizde ama aynı zamanda hemen her türk takımında benzer bir durum olduğunu görüyorum
acaba bizim ligimizin ve hocalarımızın oyun felsefesi mi oyuncuları saha içinde az koşturuyor
yani yer değiştirme beklentisi, santraforun hareketliliği, beklerin içe veya çizgiye katetmeleri son derece az bizde
ikincisi neredeyse 2011den sonra hiç bir türk takımı görmedim önde basan sürekli 1. ve 2. bölgede karşılıyoruz bu da koşu mesafesini topsuzken azaltan bir durum olabilir
Biz belli bir alanda oynuyoruz. Önde gidip basmiyoruz alan kalmıyor. Dediğiniz gibi de olabilirde 2 li mücadelede kazanamiyoruz doğru durust. Çok ilgincime gidiyor.Koşu mesafesinden ziyade tempolu koşu önemli, bunu yapamadığımız ve çok geride olduğumuz tv'den dahi görüldü zaten.
Takım kötü oynadı, tercihler yanlıştı. Bu kadar basit.
Çıkıp da sürekli yok 78 koştuk yok 104 koştuk yok 102 koştuk gibi yalan haber yapma ve bunların hepsini doğru sanıp paylaşmaya gerek yok.
Yapılan yanlışı eleştirmek için yalan donelere başvurmak mantıksız.
Ama Fatih Hocam koşan oyuncuları seviyorÖmer bayramın o 18 lik siyahiden yediği çalım aklima geldi te allam
Tek artısı yaptığı ortaydi. Güzel kesti gerçekten ama böyle basit çalım yiyen topculara gıcık oluyorumAma Fatih Hocam koşan oyuncuları seviyor![]()
Oyuncuların pozisyon bilgisi yetersiz zaten sahada top çalma yetisi olan oyuncu da yoktu, defansif anlamda takım olarak da hareket edemediğimiz için yaşadıklarımız normal.Biz belli bir alanda oynuyoruz. Önde gidip basmiyoruz alan kalmıyor. Dediğiniz gibi de olabilirde 2 li mücadelede kazanamiyoruz doğru durust. Çok ilgincime gidiyor.
van Aanholt ile anlasildi v3412834287342
sadece beyin fırtınası için söylüyorum
acaba bazen yanlış neden sonuç ilişkisi mi kuruyoruz
yani bu temposuzluk gerçekten çalışmamaktan ve fizik yetersizliğinden mi yoksa taktiksel anlayış mı bunun sebebi
şöyle ki ben terimin 2011 takımı hariç uzun yıllardır bizde ama aynı zamanda hemen her türk takımında benzer bir durum olduğunu görüyorum
acaba bizim ligimizin ve hocalarımızın oyun felsefesi mi oyuncuları saha içinde az koşturuyor
yani yer değiştirme beklentisi, santraforun hareketliliği, beklerin içe veya çizgiye katetmeleri son derece az bizde
ikincisi neredeyse 2011den sonra hiç bir türk takımı görmedim önde basan sürekli 1. ve 2. bölgede karşılıyoruz bu da koşu mesafesini topsuzken azaltan bir durum olabilir
Oyuncuların pozisyon bilgisi yetersiz zaten sahada top çalma yetisi olan oyuncu da yoktu, defansif anlamda takım olarak da hareket edemediğimiz için yaşadıklarımız normal.
Rakip takım sistemle yeteneği entegre edebilmiş bizde zaten yetenek yoktu; sahada takım olarak hareket etmeyi de hiç beceremedik.
Şu anki yardımcılarına soru sor lafa hocamızın da dediği gibi diye başlarlar ...Fatih Terim artık Galatasarayın " sorunudur"
Başkandan daha üstte.
Yardımcıları desen zaten "Emir eri" nden öte değil.