Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ne transferi beyler kendinize gelin Avrupa’dan elendin zaten Fatih hoca transfer falan yaptırmasın bu takıma evlatlarını da alsın gitsin.Eldeki adamlardan faydalanamayan bi teknik direktörün var siz adam alın diyorsunuz hala.Benim için Avrupa’da başarı yoksa ligin bi önemi yok psv den fark yemek için mi ikinci olduk biz

Ne yazıkki taraftarda ve başkanda olan terimcilik hastalıgı yüzünden yapılacak transferler parayı çöpe atmaktan fazlası degil dün gördükki maça transferler yapılmış şekildede çıksak 5 degilde 3 yerdik bu hastalıktan kurtulmadıgımız sürece tünelin sonu hep karanlık ancak günlük başarılar ile tatmin oluruz

Bugünkü maçtan sonra tat tuz kalmadı bende. Elenmeyi bekliyordum da bu oyun nedir Allah aşkına. En tecrübeli adamımız kaptanımız Muslera bile ilk defa maça çıkıyormuş havasında hatalar yaptı. Bu sorumsuzluk, lakaytlık bu boş vermişlik nasıl çözülecek.

Miadi dolmus yerli teknik adam ile hersene aynisinin lacivertini yasayip teknik adam disinda herseyi, herkesi suclamaya devam edersek bizden bi yol olmaz.

Su an yanlis baskan ve yanlis teknik adama sahibiz.

Bu 2 li 3 yil devam ederse mali olarak batik ve avrupada yol gecen hani olmaya devam ederiz.

Bu yuzden bu secim onemliydi ama adaylar birbirinden berbatti. Ama inanin biz en kotusunu sectik.

Elmas da biraz vizyon varsa gidip seneye Farioliyi getirir.

yabanci TD gelse bile bu kadro ile hic bisey yapamaz. Artik 30 yas ve üstü transferler istemiyorum. genclerimize daha cok sans verelim. Dün genclerimiz oynasaydi daha farkli bir sonucmu olurdu

Günaydın mağlup olmamız tabiki üzücü.

Fakat hayalci romantik taraftarımızı uyandırmak için gereken şekilde bir sonuç oldu.1-0 yenilseydik romantikler bu takıma Ghezzal gelsin Paulinho gelsin uçarız kaçarız demeye başlarlardı.

Avrupa için komple yapılandırma gerektiğini görmek için böyle bir şeye romantikler için gerek vardı.

Kulube Arapları,gelecek kaygısı olmayanları , paradan başka motivasyon kaynağı olmayan oyuncuları topladığımız sürece mağlubiyet serimiz avrupada devam eder.Falcao , Babel , Feghuli olası Ghezzal,Paulinho gibi adamlar max 1 sene verimli oluyor sonraki seneler maaş köleliği.

Genç ve gelecek beklentisi olan zekasıyla oynayan oyunculara ihtiacımız var.

Tekmeye kafa atan değil kafasını kullanan adamlar avrupada başarılı olur.

Arda Turan teknik ekine yakışırdı .Geleceğin takımını kuruyoruz deyip Arda Turanla sözleşme yenilemek neyin nesi 😡

Başkan adayları arasında en kötü olanı seçtiler Burak Elmas Başkan olmasını istemediğim en baştaki kişiydi çünkü Fatih terim in 2 senedir yaptığı hataları boş yere aldığı cezaları oynattığı beş para etmez futbolu alınan adamların hep geriye götürmesini görmeyen adam bırak Başkan çaycı bile olmamalı bu kulüpte hala gelecekten bahsediyorlar

Eğer şu sözleşmesi biten herkesi bırakıp gençlerle oynayacaz deseler eyw derdi herkes ardalarla geleceği kuruyor yersen gençlerle de psv den en fazla 6-7 yerdik en azından bu kadar berbat oynanmazdı

Terim kötü hak veriyorum ama dün çıkan kadro ptt seviyesinde idi, hayatımda bu kadar kötü bir Galatasaray kadrosu görmedim. Burak elmas biraz daha beklesin belki 10 bin euro indirim yapar topcu alırken.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Artık transfer bile heyecanlandirmiyor

Futbolculara avrupada alabileceklerinden 2 katı fazla maaş veriyoruz ama oradaki antrenmanı burada yaptıramıyoruz nasıl iş anlamadım, kondisyoner amerikalı ama o seviyelere çıkaramıyor takımı en başta bunlara kafa yormadan istersen 20 transfer yap bir şey değişmeyecek.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Günaydın arkadaşlar. Kabul ediyoruz psv iyi takım sistemleri falan var. Ama takım savunmaları o kadar iyi değildi. Ön tarafındaki zahavi ve götze liderliğinde hızlı kanat hucumcularıyla kaleye etkili gidiyorlar. Asla ama asla ortak olunamayacak bir maç değildi. Gel gör ki bizim takım hiç başkaldırış gösteremedi. Ne oyun ne istek ne de arzu olarak sahada silik bir takım vardı. Taraftar olarak bizi üzen asıl mesele bu bence

Bizim 2000 de kupa almamızı sağlayan sistemin temeli Derwall zamanında atılmıştı Derwall şampiyonadan hemen sonra bizim takıma katılmış ve Avrupa Fatihi diye anilmamizi sağlayacak futbol aklını yerleştirmişti işte şimdi aynısını yapacak bir yapılandırmacı hoca bulmamız lazım ben Fatih terim i cok severim ama son 2 yıldır gelinen nokta, hocanın vücut dili bana hiç sağlıklı görünmüyor sportif direktör veya futbol şube sorumlusu olarak devam etmek isterse ne âlâ ama yok ben illa teknik direktör olacağım diyorsa yollar ayrılmalı ve dediğim gibi yapılandırmacı hoca getirilip sabırla yeni sistem kurulmalı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt