Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bizim 2000 de kupa almamızı sağlayan sistemin temeli Derwall zamanında atılmıştı Derwall şampiyonadan hemen sonra bizim takıma katılmış ve Avrupa Fatihi diye anilmamizi sağlayacak futbol aklını yerleştirmişti işte şimdi aynısını yapacak bir yapılandırmacı hoca bulmamız lazım ben Fatih terim i cok severim ama son 2 yıldır gelinen nokta, hocanın vücut dili bana hiç sağlıklı görünmüyor sportif direktör veya futbol şube sorumlusu olarak devam etmek isterse ne âlâ ama yok ben illa teknik direktör olacağım diyorsa yollar ayrılmalı ve dediğim gibi yapılandırmacı hoca getirilip sabırla yeni sistem kurulmalı
Manciniye bile sabretmedi bizim sabırsız taraftar

Çok acilen 2 bek transferi, luyındama yerine sağlam lider karakterli tecrübeli bir savunmacı, aytaç yerine oyunu iki yönüyle oynayan ama defansif açıdan agresif bir dos, gedson ve sağ kanada hızlı olmayan oyun aklıyla oynayan (Gezzhal), gedsonun yanına skora etki edebilecek 10 no, ve çok net bir santrafor gerekli. Babel feghouli ve falcao ile yollar hemen ayrılmalı. Yoksa gene hüsran

Mostafa geldiği günlerden hiç eser yok ne top tutabiliyor ne de agresif oyununu presini yapabiliyor. Bence çok gerileme var kendisinde

İyi futbol iyi oyuncularla oynanır. Eboue riera beklerinden sonra ö bayram ve sekidika beklerine dönersen sonuç budur. Kalite inanılmaz düşük

lig başlasın da şamatayı o zaman görün siz.

Luyındama acilen gönderilmeli. Satamıyorsan kiraya gönder gitsin. Oraya çok net kaptanlık yapabilecek düzeyde tecrübeli bir adam şart oğlu şart
Kiraya gonderemezsin son senesi kontratinda. Ya satacaksin ya da sozlesmesini uzatmaliyiz.

Mostafa geldiği günlerden hiç eser yok ne top tutabiliyor ne de agresif oyununu presini yapabiliyor. Bence çok gerileme var kendisinde
geldiği günlerde baya yüksek beklenti içerisine soktu bizi yaptıklarıyla sonra ne olduysa adam takım gibi oynamaya basladı. kafası karışık, bölgesinde değil gibi ama bölgesinde. top tutup dağıtamıyor. kafa topu için kızamıyorum orta gelmiyor. bu şartlar altında hiç bir oyuncu başarılı olamaz.

Çok acilen 2 bek transferi, luyındama yerine sağlam lider karakterli tecrübeli bir savunmacı, aytaç yerine oyunu iki yönüyle oynayan ama defansif açıdan agresif bir dos, gedson ve sağ kanada hızlı olmayan oyun aklıyla oynayan (Gezzhal), gedsonun yanına skora etki edebilecek 10 no, ve çok net bir santrafor gerekli. Babel feghouli ve falcao ile yollar hemen ayrılmalı. Yoksa gene hüsran
Üstüne birde leblebi tozu!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt