Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mostafa gibi bir oyıncun varsa onun burnunun önüne topu indirecek adamın olmalı. Gezzhal bu yönden yararlı olacaktır görüşündeyim. Adam futbolculukla uzaktan yakından ilgisi olmayan larini bile skorer yaptı.
Abi ne Ghezzal’ı dün ki takımı görmüyor musunuz. Genç dinamik isimler şart

Acun Ilıcalı: "PSV - Galatasaray maçında TV’de yayınlanan sanal reklamlar ve yaşanan teknik sorun Hollandalı servis sağlayıcıdan kaynaklanmıştır. Uygulanan sanal reklamlar tamamen bilgimiz dışındadır. TV8’in bir gelir elde etmesi asla söz konusu değildir."

3 yıllık sözleşme, 1.8m maaş, imza parası yok -> Aanholt

Ali Naci K .

Fatih Terim'e şu an sallayanlar kısa sürede utanacak ama yok utanmazlar çünkü kösele olmuş yüzleri var.
Bek yok, orta saha yok, kanat yok, forvet yok maça çıkıyorsun Acun'un takımı Fortuna ile oynasan yine yenileceksin futbol futbolcu ile oynanıyor arkadaşlar biz de futbolcu yok.

Dün çıkan 11'den ideal kadroda 3-4 kişi olacak.

4 yildir utaniyoruz evet.

Ft dun geldi ya takimin basina , di mi?

Fatih Terim'e şu an sallayanlar kısa sürede utanacak ama yok utanmazlar çünkü kösele olmuş yüzleri var.
Bek yok, orta saha yok, kanat yok, forvet yok maça çıkıyorsun Acun'un takımı Fortuna ile oynasan yine yenileceksin futbol futbolcu ile oynanıyor arkadaşlar biz de futbolcu yok.

Dün çıkan 11'den ideal kadroda 3-4 kişi olacak.
Bek yok orta saha yok kanat yok forvet yok diyosun güzel diyosun de be güzel kardeşim sallamamızı istemediğin hocamız dün mü geldi takımın başına? 4. yılı şu anda. Orta saha olmayacağı, kanat olmayacağı ocak ayında belliydi. Beklerden memnun olmadığı lig bitmeden belliydi. Belirleseydi isimleri yetiştirseydi. Hadi seçim vardı diyelim. En potansiyelli 3 başkan adayı da ilk tercih Terim demediler mi? Yani terimin devam edeceği 3 aşağı 5 yukarı belli değil miydi?
Galatasarayın parası galatasarayın geleceği dediler, bak kaç paradan olduk bak geleceğimiz kimlerin elinde! Taktiği tekniği tartışamıyorum bile çünkü yok.
Yenileceğimizi zaten biliyordum sadece biraz diş gösterebilir miyiz diye düşünmüştüm. Onu da beceremediler. Çünkü hocamız nasıl antreman nasıl bi kamp yaptırıyorsa 50'lik amcaların halı saha performansından sahneler izliyoruz maçta. O zaman gerçekten biz transferleri Ağustosun sonunda yapmalıyız. Bırakalım yeni gelecek oyuncular gerçekten kamp yapıp gelsinler. Bizde körelmesinler.

Galatasaray’ın yeni sol beki Patrick van Aanholt oldu.

🔸 Oyuncuyla menajeri, imza parası taleplerinden vazgeçti
🔸 Burak Elmas ve Fatih Terim transferi onayladı
🔸 Aanholt bayramdan sonra İstanbul'a gelecek ve sözleşme imzalanacak.

📰 (Spor Arena / @AliNaciKucuk)

Terbiyesiz. Bu insanların olduğu yerde güzellik olması mümkün değil, özbenliği çamura batmış.
Aynen kalbim mühürlü benim hep benim yüzümden gelenden gecenden tokat yiyoruz senede 3 milyon kazanıp, ama tiyansfey yapmiyoyla diye ağlamak isterdim gönül gözüm acik olarak

Dünkü maçla ilgili her türlü farklı yorum kabul edilebilir ancak Fatih Terim'in suçu yok demek saçmalamaktir bence.Var suçu.Dün takımda 11 de oynayan futbolcuların çoğu hoca ile en az 2-3 yıl geçirmiş.Var mi bu adamlarda bir gelişme?Yok.Fatih Terim kaç yıldir burda?Var mı bizim takımın bir sistemi?Yok.Dün ne yaptı birşey deneyeyim tutarsa büyük hoca derler dedi ama gördü büyük hocayı.Fatih Terim ya egolarindan arınıp bir teknik direktör olduğunu unutmadan kendini geliştirecek ve yenileyecek ya da bu işi bırakıp seçime girecek.Bunun başka yolu yok.

Haklisin ama Tudor da dogru ornek degil.

Yerli teknik adam pismanliktir.

Bize hirsli ve makul butcelerle guncel futbol oynatan yabanci teknik adam lazimdi yillardir.

Ft nin miadi dolali cok oldu.

Tudor'a daha fazla şans verilseydi deplasman problemini de çözerdi zamanla

Dediğin gibi selçuk profesyonel olsa 31 yaşında emekli olmazdı. Yata yata 2-3 yıl kulüpte barındı sonrads üstüne antrenör oldu. Bunu görenler demekki bu kulüpte yatıp gayriprofesyonel olsanda hocanın elini öptünmü yerin garanti diye görüp ona göre hareket ediyorlar.
Takımı 1 aydır hazırlayan Selçuk, adam bu işleri bir miktar bilseydi zaten 32 yaşında fiilen emekli olmazdı. Tam onun dönemi orta sahası gibi oldu takım. Muhteşem

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Fatih terimin de cok kabahati var bir yerde muadahale edip boyle ollmaz gerekirse transfer yapmayalim alt yaoi tesisi yapalim. bundan boyle 25 yas ustu kimseyi almiyoruz demesi lazimdi

Fatih terim bitti. Yerli teknik adamlarin hic biri bugunun futboluna cozum degil.

Dedigin gibi 25 yas alti alsa hangi taktik bilgisi ile hangi fiziksel gelisim bilgisi ile, hangi rakip analiz bilgisi ile o takimi hazirlayacak.

Muhammed iyidi geldiginde, simdi ne halde?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt