Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
3 sene fazla, yine yollamaya calisacagiz gibi

Genc bek tercih ederdim

İsmi geçen solbeklerin içinde en dengeli anholtu görüyorum ben. Sanki diğerlerine göre bize daha uygun olacak gibi bir his var içimde

Tudor'a daha fazla şans verilseydi deplasman problemini de çözerdi zamanla

Bize almanyada, belcikada ligi 5-8 arasi tamamlayan adamlar lazim teknik adam olarak.

Oyuncu gelistiren , hayvan gibi fizik kondusyon yukleyen, taktik disiplini olan, rakip analizi yapan adam lazim.

Valla o kadar sinirliyim ki dun aksamdan beri..

Galatasaray’ın 3 senesini kuruyoruz söyleme transfer 10 günde bitecek söyleminden daha skandal bir iddia. 3 yıl kurmak için ne taraftar sabırlı ne sistem yeterli ne bütçe yeterli gerçekçi olmak lazım
bugun baslamis olsa 3 seneyi anlardimda zaten 2,5 senedir takimin basindasin hoca.
Ayrica bu sezon degil gol averaji ile korner averaji ile bile sampiyon olama , en duygusal taraftar bile savunamaz terimi.

Yahu bırakın artık transferi

herşey transfer ile çözülmüyor

Bizim öncelikle sistem kurmaya çalışmamız lazım

Bunun yaparken de eldeki mevcut kadrodan en iyi şekilde faydalanmamız lazım

Mesela sol kanadı Anholt ve Kerem'den kurup ısrarla forma vermeliyiz

Keza sağ kanadı Yedlin ve Sekidika yapmalıyız

Orta sahayı Taylan Aytaç Gedson yapmalıyız

Her sene 10 transfer yaparak sorunu çözemeyiz

Herşeyden evvel bu takımı adam gibi çalıştırmak lazım

Ve her zaman millet olarak yaptıgımiz geleneksel hatamız kendimizi dev aynasında görüp Psv de kim yaaaaa?bizim ayarımizda mı dememiz yok mu adamlar Allahtan cok sıkmadı 8 oluyordu yoksa

PSV kim mi? Futbolun dogrularını yapan,istediği an tempo yapıp tek paslarla hızlı oynayıp seni deli eden takım

Sen kimsin pekii? Çağ dışı futbol anlayısı ile temposuz,geriye sağa sola pas verip,düşüne düşüne kağnı gibi oynayan takımsın.

Sezon baslamadan şapkayı önümüze koyup ciddi sekilde bunları degerlendirmek lazım yoksa........

Bek yok orta saha yok kanat yok forvet yok diyosun güzel diyosun de be güzel kardeşim sallamamızı istemediğin hocamız dün mü geldi takımın başına? 4. yılı şu anda. Orta saha olmayacağı, kanat olmayacağı ocak ayında belliydi. Beklerden memnun olmadığı lig bitmeden belliydi. Belirleseydi isimleri yetiştirseydi. Hadi seçim vardı diyelim. En potansiyelli 3 başkan adayı da ilk tercih Terim demediler mi? Yani terimin devam edeceği 3 aşağı 5 yukarı belli değil miydi?
Galatasarayın parası galatasarayın geleceği dediler, bak kaç paradan olduk bak geleceğimiz kimlerin elinde! Taktiği tekniği tartışamıyorum bile çünkü yok.
Yenileceğimizi zaten biliyordum sadece biraz diş gösterebilir miyiz diye düşünmüştüm. Onu da beceremediler. Çünkü hocamız nasıl antreman nasıl bi kamp yaptırıyorsa 50'lik amcaların halı saha performansından sahneler izliyoruz maçta. O zaman gerçekten biz transferleri Ağustosun sonunda yapmalıyız. Bırakalım yeni gelecek oyuncular gerçekten kamp yapıp gelsinler. Bizde körelmesinler.

Galatasaray aleyhine çalışan bir yönetim ile Ocak'ta transfer yapamazken Ocak ayından yaz aylarının transferlerini mi yapacaktık?

Galatasaray 3 yıl aradan sonra ilk defa bonservis bedeli ödeyip oyuncu aldı bu yaz. Takım kiralık ve çıkma oyunculardan derme çatma yapılar ile kuruldu sürekli.

1 kere bile oyuncu satamadı yönetimler haliyle satmadan alamadığımız için plan, proje hepsi havada kaldı. Adamlar Lemina-Seri gidince yerine Etebo alıp transferi kapadı, Gomis yolladı yerine adam almadan transferi kapadı.

Evet şu an mevcut kadronun oluşmasında Terim'in de payı var ama yüzdesel olarak çoğunluk MC ve ekibinin.

Geçen yıl bıraktığımız noktada genç, çevik ve pozitif futbol oynayan bir takım vardı o takım geri gelecek hem de bütün sezonu kapsayacak şekilde herkes rahat olsun.

Bize almanyada, belcikada ligi 5-8 arasi tamamlayan adamlar lazim teknik adam olarak.

Oyuncu gelistiren , hayvan gibi fizik kondusyon yukleyen, taktik disiplini olan, rakup analizi yapan adam lazim.

Valla o kadar sinirliyim ki dun aksamdan beri..
ultraslan harcar öyle bi isim gelirse

bugun baslamis olsa 3 seneyi anlardimda zaten 2,5 senedir takimin basindasin hoca.
Ayrica bu sezon degil gol averaji ile korner averaji ile bile sampiyon olama , en duygusal taraftar bile savunamaz terimi.
Abi bunlar daha yabancı transfer getirmedi yerli kim gelecek var mı tahminin kapattık mı yerli transferini

Ve Elmasın dedigi olay 4 oyuncuya takımin yüzde 50 parasi gömülüyor önce bu sorun cözülmeli sonra transfer

MAdem çıkıp 3 sene diyorsun hoca giğdip Kurzawa'yı almayacaksın. Git PSV gibi genç çocukları bul. Genelde hepsi 22-23 yaşında çocuklardı.

İsmi çıkan adamlar 30+ halen geleceği düşünüyoruz diyorsun.

Bu takıma scout ve genç adam almazsan bahanen yok hoca. Sezon sonunda yollanman lazım.

Ha genç adamlar toplarsın eyvallah kal derim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt