Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ben televizyonda izlerken tahammul edemedigim topcularla sozlesme uzattilar , haberi duydugumda sinirden kafayi yiyecektim.

yeni yapilanmadan bahsederler ondan sonra en kotu 4 oyuncu ile sozlesme uzatirlar , madem yeniden yapilandirma yapacak neden uzatiyorsun bunlar ile sezon sonu da zaten Falcao , Feghouli ve Babel gidecek mukemmel bir firsat dogacakti .

"Aynı şeyi tekrar tekrar yapmak ve farklı sonuçlar beklemek deliliktir."
Geçtiğimiz 4 senede bize ne vaat etti şimdi ne vaat ediyo
Taraftarı bu kadar aptal yerine koymaya kimsenin hakkı yok

Yani Mancini bence kendi gitti, yabanci siniri, ekonomi falan.

Oyle levent tuzemen, ultraslan gibi ft yalakalarini dinleyecek adam o koltuga oturmamali asla.

Ultraslana da levent gibilerine de yeri geldiginde catacak ,hastirin lan diycek adam baskan olmali ve taraftar sabirli olmali.

Biktim bu avrupadaki rezilliklerden

avrupada ki rezilliğe malesef alıştım hiç umudum yok ordan bi 10-15 sene kadar. ülkenin ekonomisi falan düzelecekte ohooo bu nesil göremez o günleri

averaj farkıyla ligi 2. bitirdik. türkiye 2.si dün tıpkı milli takım gibi avrupaya rezil etti kendini. makas edebiyatları yapanların katkılarıyla da açılan bu makas o kadaaaar açılmış ki kolay kolay kapanmaz. böyle bi ortamda şu rezzzzzzzzzalet ötesi, dünyanın en vasat liginde şampiyon olmak zorundasın fatih efendi. ZO-RUN-DA-SIN. hakem hakem hakem allah kahretsin şu hakemleri kaç senedir uyutuluyor taraftar. başarısız oluyoruz, neden başarısız olduk, hoopp hakem,dış güçler,tff,mhk,ali koç'un özel şoförü bilmemnesi.. yönetim aklı, teknik akıl, taraftar aklı, allah rahmet eylesin 3'ü de öldü artık.

yahu galatasaray 5 yemiş, pozisyonu yok. eleştiriyoruz hocayı adam diyor ki hocayla ne alakası var?@*#!?! ulan benle mi alakası var ,sen şöylesin, böylesin, hocaya laf edemezsin, transfer yapacak daha. e yeter daaa kaç tane transfer yaptı da noldu arkadaş ne değişti neyse uzatmaya gerek yok, şakşakçılar maçı izlemeden uyumuş belli ki hepsi online.

Madem radikal kararlar alacaksın . çağır Babel i , Falcao yu , Feghouliyi sözleşmelerini en az zararla feshetmeye çalış . Kabul etmezlerse sözleşme sonlarına kadar kadro dışı bırak . Takimda ne kadar vasat oyuncu varsa Tudor gibi ayıkla . Sonra 25 yasını geçmemiş oyuncularla takviyelerini yap da dediklerin samimi olsun

Geçtiğimiz 4 senede bize ne vaat etti şimdi ne vaat ediyo
Taraftarı bu kadar aptal yerine koymaya kimsenin hakkı yok
ama taraftarda da var suc , ben eminimki hoca bu aksam bi tweet atsin ''asil olan Galatasaray'' diye taraftarimiz yine "seninleyiz hoca'' '''sonuna kadar Terim'' diye mesajlar atar kesin. Yada bir macta hakeme bagirsin cagirsin tribune yollansin yine duygusal tayfa destek mesajlari yayinlar.

sonra kaldigimiz yerden devam ederiz

Galatasaray'a faydasi yok artik gorun lutfen.

Galatasaray aleyhine çalışan bir yönetim ile Ocak'ta transfer yapamazken Ocak ayından yaz aylarının transferlerini mi yapacaktık?

Galatasaray 3 yıl aradan sonra ilk defa bonservis bedeli ödeyip oyuncu aldı bu yaz. Takım kiralık ve çıkma oyunculardan derme çatma yapılar ile kuruldu sürekli.

1 kere bile oyuncu satamadı yönetimler haliyle satmadan alamadığımız için plan, proje hepsi havada kaldı. Adamlar Lemina-Seri gidince yerine Etebo alıp transferi kapadı, Gomis yolladı yerine adam almadan transferi kapadı.

Evet şu an mevcut kadronun oluşmasında Terim'in de payı var ama yüzdesel olarak çoğunluk MC ve ekibinin.

Geçen yıl bıraktığımız noktada genç, çevik ve pozitif futbol oynayan bir takım vardı o takım geri gelecek hem de bütün sezonu kapsayacak şekilde herkes rahat olsun.
Bu kadar ümivtvar oluşun gerçekten çok sempatik. Ben transfer konusuna 2 cümle ayırdım sadece sen sadece transfere dem vuruyorsun.

Hocanın antreman düzeni, yardımcı ekibi, sistemi yok diyoruz. Son 4 yılda Avrupa'da çıktığımız kaç maçta "Tamam arkadaş bu takım olmuş" diyebildik. Her sıkletten takımla karşılaştık ve neredeyse hepsine karşı ezildik. Moskova'sından PSG'sine, Brugge'den Porto'ya gelen geçen ezmedi mi bizi? Kaç maç sayabilirsin dişe diş kora kor oynadığımız.
Ben yönetimler hatasız demiyorum. MC ile son yılda sürtüşme yaşadı hoca ya da en azından bize son sene yansıtıldı. Ama kafayı kaldırıp bakınca ortada ne takım var ne plan. Yanında iki tane eski yerel lisanslarını yeni almış iş bilmeyen yardımcı, 1 tane kondisyoner ile nereye varabiliriz?
Geçen yıl bıraktığımız genç çevik pozitif futbolu oynayan yoktu ki? Son maçta yine Arda vardı 33'lük. Yine Babel vardı 33'lük. Yine Donk vardı 35'lik. Neresi genç? Neresi çevik? O çevikliği sağlayan 3 isim vardı Gedson, Kerem biraz da Halil. Pozitif futbolu unuttuk biz Sivas'a, Konya'ya, Rize'ye haybeden maç verirken.

Yaş olayına çok takmamak lazım dün 3 gol atan zahavi 33 yaşında mesela tüm transferlerin genç olması da mantıklı değil birkaç tecrübeli 30lu yaş da olmalı zaten dünkü takımı gördükten sonra yaş önemli değil benim için iş yapacak adam olsun o önemli dünkü kadroya da takılmamak gerek muslera marcao kerem dışındakiler ideal kadronun yedekleri olurlar ancak

SM-G532F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt