Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fatih hoca ile ilgili bütün eleştirilere katiliyorum.ama hoca değil,yanındakiler değişmeli simdilik.istedigi yapilanma ve kadro kurulup basarisiz olursa iste o zaman gitmeli

hoca mactan 1 gun once 23 oyuncumuza saygi duyun , transfer sorularina ufak bi ara verin demisti.

bu oyunculara gram saygi duyacak halim yok hoca kusura bakma.

Sorunun oyuncularda oldugunu düsünmüyorum bu oyuncularlada mac kazanirsin systemin ve planli antremanlarin olursa kazanirsin , psv 5 hazirlik maci oynamis sen 2 falcao kasigi agriyor diye izin veriyorsun dinlensin diye rakibin antremana devam ediyor

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

Allah askina hangimiz hoca olup psv macina bu kadro ile cikmayi kabul eder?o ayip once Galatasaraya yapildi.

Sorunun oyuncularda oldugunu düsünmüyorum bu oyuncularlada mac kazanirsin systemin ve planli antremanlarin olursa kazanirsin , psv 5 hazirlik maci oynamis sen 2 falcao kasigi agriyor diye izin veriyorsun dinlensin diye rakibin antremana devam ediyor

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum
Bu da dogru

Emre Akbaba - Ömer Bayram - Arda Turan - Emre Tastemir içlerinde bir tane 11 de oynar diyebileceğiniz isim var mi ? Bu adamlarla gittik sözleşme uzattık

Fatih Terim'e şu an sallayanlar kısa sürede utanacak ama yok utanmazlar çünkü kösele olmuş yüzleri var.
Bek yok, orta saha yok, kanat yok, forvet yok maça çıkıyorsun Acun'un takımı Fortuna ile oynasan yine yenileceksin futbol futbolcu ile oynanıyor arkadaşlar biz de futbolcu yok.

Dün çıkan 11'den ideal kadroda 3-4 kişi olacak.
Neden bek yok,orta saha yok kanat yook forvet yook hiç düşündün mü.Dun sahadakileri ben mi aldım.diagne akbaba ve bir sürü çöpü takıma kim aldırdı.Dunku takım FT min eseridir.Hocayi severiz sayarız ama başarısız ve artık olmuyor.Daha çok yıpranmadan gitmesi gerekli.

Diagne ligimizin gol kralı, milyon eurolar döktün adama kadroya alınmıyo. Madem istemiyosun o zaman sat. Madem satamıyosun o zaman iyi pazarla.

Olan Galatasaray'ın 10 milyon eurosuna oldu. Olan Galatasaray taraftarına oldu.

ve bu adam 1 ay sonra geldi kampa, inanabiliyor musunuz? 1 ay sonra geliyor kampa.. 13m euro verdiriyosun adama, oynatmayı beceremiyorsun, 40 yaşında ki ardayı kazanmayı biliyorsun diagne'de hiç o yollara girmiyorsun evlat değil diye. ve sen bu adamı çık gez kardeşim, yap tatilini, kulüp ara bulursan iyi olur güzel olur iyi tatiller diyerek gönderiyosun. 13m euro, dile kolay.. vay arkadaş vay dünyanın başka hiç bir takımında yaşanamaz bu olay, yaşanamaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt