- 4 Ağustos 2009
- 92.523
- 74.652
- 5.358
Şu bile direkt kovulma sebebi.İnşallah doğru değildir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şu bile direkt kovulma sebebi.İnşallah doğru değildir
orasi kesinikle oylede , benim demek istedigim transfer sorularina cevap vermesinin nedeni mevcut futbolculara saygsizlikmis ne alakaysa sanki simdi cok mu farkli oynadilar.Sorunun oyuncularda oldugunu düsünmüyorum bu oyuncularlada mac kazanirsin systemin ve planli antremanlarin olursa kazanirsin , psv 5 hazirlik maci oynamis sen 2 falcao kasigi agriyor diye izin veriyorsun dinlensin diye rakibin antremana devam ediyor
Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum
Herif IPTV'den maçı çekip yayınlamış ne tekrar verdiler ne, zoom, ne farklı açı nasıl başardılar merak ediyorumAcun Ilıcalı: "PSV - Galatasaray maçında TV’de yayınlanan sanal reklamlar ve yaşanan teknik sorun Hollandalı servis sağlayıcıdan kaynaklanmıştır. Uygulanan sanal reklamlar tamamen bilgimiz dışındadır. TV8’in bir gelir elde etmesi asla söz konusu değildir."
mumkunse son gun gelsin , orda gordugu idman ile bi sene superligde is gorur .bizde yiyecegi idman ile 2 hafta sonra dokulur.Neyse,Gedson gercekten 3 hafta daha Benfica'da calissin.
Cezalı geçirdiği dönemi sözleşmesine katmamanı kınadım affet.bugun baslamis olsa 3 seneyi anlardimda zaten 2,5 senedir takimin basindasin hoca.
Ayrica bu sezon degil gol averaji ile korner averaji ile bile sampiyon olama , en duygusal taraftar bile savunamaz terimi.

Güzel bi konuya degindin.Normalde hazirlik macinda denersin.bizim hocamiz cl ön elemede deniyor rezalet yaw. Denemeden etmeden maca öyle cikmak nasil bi akil tutulmasidir.... hazirlik macinida psv gibi oynayan bi takim.bulup onunla yapmalisin ama bizimkiler köy takimiyla yapiyor.Ya her şeyi geçtim bu herifler bizden 10 gün sonra kamp yapmaya başladı ve 4 hazırlık maçı yaptılar. Biz 10 gün erken başlamamıza rağmen 2 maç yaptik sadece biri köy takimi biri paşa. Üstelik iki maçta da 3lü savunma denemedik cidden benim aklım almıyor artık. 15 yaşında çocuk getirsen hic denemedigi bir oyun planını böyle bir maçta denemez
benim hayallerim umutlarım var ŞAMPİYONLAR ligi .... ooo imparator kupayı getir bizeama taraftarda da var suc , ben eminimki hoca bu aksam bi tweet atsin ''asil olan Galatasaray'' diye taraftarimiz yine "seninleyiz hoca'' '''sonuna kadar Terim'' diye mesajlar atar kesin. Yada bir macta hakeme bagirsin cagirsin tribune yollansin yine duygusal tayfa destek mesajlari yayinlar.
sonra kaldigimiz yerden devam ederiz
Galatasaray'a faydasi yok artik gorun lutfen.
orasi kesinikle oylede , benim demek istedigim transfer sorularina cevap vermesinin nedeni mevcut futbolculara saygsizlikmis ne alakaysa sanki simdi cok mu farkli oynadilar.