Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Stanciu, Ghezzal , Larsen gibi tiplere milyon eurolar dökecekler ise rica ediyorum hiç transfer yapmasınlar. Muslera'nın maaşı dahi bir tarafımıza kaçtı çünkü. Psv'nin maaş bütçesi 15 milyon bile yoktur muhtemelen. Ha bir de 19 yaşındaki çocuk içimizden geçti , siz Kerem'e genç topçu muamelesi yapmaya devam edin.

Fatih Terim Ömer Bayram ve Babel in oynadığı futbolu hala koskoca Galatasaray a yakıştırabiliyorsa yazıklar olsun

Fatih Terim'e şu an sallayanlar kısa sürede utanacak ama yok utanmazlar çünkü kösele olmuş yüzleri var.
Bek yok, orta saha yok, kanat yok, forvet yok maça çıkıyorsun Acun'un takımı Fortuna ile oynasan yine yenileceksin futbol futbolcu ile oynanıyor arkadaşlar biz de futbolcu yok.

Dün çıkan 11'den ideal kadroda 3-4 kişi olacak.
Renktaş sen ömer bayramla sözleşme yeniler miydin?

Su an zamanin gecmesinden ve bu zaman icinde dogru isler yapmaktan baska care yok.iyi nobetler

vasata alıştırıldık bir yüzünden..

Senelerdir yapılan yanlış işlerin sonucunda, kadro tam olarak çöpe döndü.

Orta saha , bekler , Kanatlar hiçbirinde oynayabileceğimiz seviyede oyuncu yok.

Üstüne ciddiyetsizlik binince şaşılacak bir durum değildi dünkü durum.

Artık çapımiz belli ve doğru planlama ile üretmekten başka bir çaremiz yok.

Ghezzal filan almamaliyiz , fikrim değişti.

Larsen ve Aanholt ile mi 3 yıllık plan oluşturuyoruz açıkçası böyle 3 yıllık plan olmaz. Sağ ve sol bekin 30+ yaşta olması takımın temposu ve hızını net şekilde düşürür bizim Buta veya Alex Moreno gibi isimleri almamız gerekir. Kadromuz zaten yeterince hantal ve ağır hala bu tarz hamlelere devam etmemeliyiz. Şöyle tempolu ve sürekli koşan bir takım ne zaman göreceğiz çok merak ediyorum. Temposu çok yüksek bir kadro oluşturup oraya kreatif olarak Ghezzal'ı koyabiliriz ama gidip beklere 30'luk oyuncular forvete 30'luk oyuncular koyup Ghezzal'ı almanın bir esprisi kalmıyor.

Fatih Hoca'nın antremanını bizim lisedeki bedenci yaptırır aga yıllardır fizik olarak geride olduğumuzu göremeyen bir duayen izliyoruz.
geçen yazdım antrenmanın basına acık kısmı komedi. oyuncular ciddiyetsiz hoca ortalarda boş boş dolanıyor falan. basına kapandıktan sonra da bir şeyler yapılmıyor demek ki onu görüyoruz net bir sekilde şu mactan sonra. kendine güvenmiyor oynayamayacağını düşünüyorsan oynatmamaya oynayabilirdik şu maçta. biz rakibe hediye goller verirken oynayamadık da. dün ki 5 farklı bir maç değildi. oyun olarak da, sahada yerin dibine girmiş oyuncuları görmekte hezimetti. mental çöküştü. mevcut durumdan bir bok olmayacağının kanıtıydı. ben rakip taraftarlardan bu kadar tsak geçilmiş bir galatasaray görmedim. hatırlamıyorum.

Bu takıma ghezzal gelse ne olacak 78 km anca koşmuşlar. Allah aşkına babel arda oynarken kerem kenarda oturuyorsa ne bekleyeceğiz bu takımdan. Ya sabır..
Googlein 3. sayfasina geldim daha bunun kaynagini bulamadim. En detayli istatistikleri veren sitelerde bile bu km olayi yazmiyor. Simdilik o 78km twiti kaynaksiz ve bos bunu konusmak.

Bazi arkadaslar 78 km kosu mesafesine kafayi takmislar. Onlari suclamiyorum, sonucta ayak tenisinin ne kadar yorucu oldugunu bilmiyorlar. Sezon oncesi kondisyon yuklendiginden ayak tenisi oynuyorlar. Haliyle macta tum futbolcular macta yorgundu.. 88 km kosmak icin Eylul ayini bekleyin. Sonra sirasiyla 98, 108, 118, 128 hatta 138, 148'e kadar yolu var. Tek endisem Gedson ve yeni gelenlerin takim arkadaslarindan geri kalmalari 😥😥😥

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt