Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sorunun oyuncularda oldugunu düsünmüyorum bu oyuncularlada mac kazanirsin systemin ve planli antremanlarin olursa kazanirsin , psv 5 hazirlik maci oynamis sen 2 falcao kasigi agriyor diye izin veriyorsun dinlensin diye rakibin antremana devam ediyor

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum
orasi kesinikle oylede , benim demek istedigim transfer sorularina cevap vermesinin nedeni mevcut futbolculara saygsizlikmis ne alakaysa sanki simdi cok mu farkli oynadilar.

Acun Ilıcalı: "PSV - Galatasaray maçında TV’de yayınlanan sanal reklamlar ve yaşanan teknik sorun Hollandalı servis sağlayıcıdan kaynaklanmıştır. Uygulanan sanal reklamlar tamamen bilgimiz dışındadır. TV8’in bir gelir elde etmesi asla söz konusu değildir."
Herif IPTV'den maçı çekip yayınlamış ne tekrar verdiler ne, zoom, ne farklı açı nasıl başardılar merak ediyorum

Ya her şeyi geçtim bu herifler bizden 10 gün sonra kamp yapmaya başladı ve 4 hazırlık maçı yaptılar. Biz 10 gün erken başlamamıza rağmen 2 maç yaptik sadece biri köy takimi biri paşa. Üstelik iki maçta da 3lü savunma denemedik cidden benim aklım almıyor artık. 15 yaşında çocuk getirsen hic denemedigi bir oyun planını böyle bir maçta denemez

şampiyonluklar kaçıyor bahanelerden biri sakatlık oluyor hep. yav arkadaş yok kasığından sakat yok kıçından yok orasından burasından. adam antrenman yapmıyor ki :D adam antrenman yapmıyor antrenman yok.
08:00 floryaya geliş
09:00 kahvaltı
10:00 sohbet muhabbet
11:00'da yarım saatliğine çift kale maç, muslera fatih kenarda kendi kendine takılmaca
12:00 pasta kesme
geri kalan saatlerin tamamı ayak tenisi cart curt
mükemmel

sonra transfer gelsün,düzelecüz he düzelirsin :D

Tabelacıyız arkadaş geçen senede aynısı oldu, akşam maç 2-1, 3-1 filan bitse yine ses çıkmazdı çok, ama oynana oyun ortada, Tudor dönemi alınanların ekmeğini yemek dışında hocanın tek başarılı işi Ozan KABAK başka tek bir olumlu bir şey anlatın, statik kalan oyuncular, oyunun temposunu iyice düşürüp yana geri pas vs, pres yapan azıcık kondisyonu olan takımlar dağıtıyor bizi, Muslera kurtardıklarına sayın bunu bir kere böyle oynayınca bakın neler oluyor daha da kötüsü olabilirdi ve iddia ediyorum PSV CL'ye kalamaz. Takımda sıfır enerji var tamamen bıktırılmış yok edilmiş isimler var, ortada çöplük var diyoruz da çöplüğün sebeplerine bakmak lazım, bu takımın başına bugün gelmedi hoca çöplüğü yaratan kendisi Gomis'i Fernando'yu ben yollamadım, Denayer'i aldıramayanda ben değilim, tüm adamları yollayıp Belhanda Feghouli gibi isimleri talip çıktığında yollatmayanda ben değilim, bugün Gedson'u da alamayacak olan hoca olacak bu iş uzarsa olmaz bu kadar net, çuvalla para verdirdiği Luyindama Bruma gibi isimler ortada Fatih TERİM'in başarı kıstası Drogba Sneijder Melo Elmander vs gibi isimler yada Fernando Mariano Feghouli Gomis Belhanda gibi isimler, şuanki yapıda geçen isimler Alioski Styger Stanciu vs ile çöplüğü büyütmek dışında bir şey olacağı yok.

Hedef Paulinho olmalı ki hoca başarılı olsun, gençler vs hikaye sistem olmadıktan sonra genç oyuncu bir cacık yiyemez, hoca devam edeceğine göre Paulinho gibi oyunu iyi bile liderlere ihtiyaç var, savunmada baba bir stopere önderlik yapacak birine ihtiyaç var, etrafına serpiştirirsin yine gençleri ama saha içi lideri olmadıktan sonra zor.

bugun baslamis olsa 3 seneyi anlardimda zaten 2,5 senedir takimin basindasin hoca.
Ayrica bu sezon degil gol averaji ile korner averaji ile bile sampiyon olama , en duygusal taraftar bile savunamaz terimi.
Cezalı geçirdiği dönemi sözleşmesine katmamanı kınadım affet.
:asd:
Ocakta 4 sene olacak trolleri hala imkan verilmedi diye Twitter'da gaz alıyor. 4 senede harcanan para 240 milyon Euro. Hiçbir yapmayıp beklesek borcu sıfırlıyorduk

Ya her şeyi geçtim bu herifler bizden 10 gün sonra kamp yapmaya başladı ve 4 hazırlık maçı yaptılar. Biz 10 gün erken başlamamıza rağmen 2 maç yaptik sadece biri köy takimi biri paşa. Üstelik iki maçta da 3lü savunma denemedik cidden benim aklım almıyor artık. 15 yaşında çocuk getirsen hic denemedigi bir oyun planını böyle bir maçta denemez
Güzel bi konuya degindin.Normalde hazirlik macinda denersin.bizim hocamiz cl ön elemede deniyor rezalet yaw. Denemeden etmeden maca öyle cikmak nasil bi akil tutulmasidir.... hazirlik macinida psv gibi oynayan bi takim.bulup onunla yapmalisin ama bizimkiler köy takimiyla yapiyor.

ama taraftarda da var suc , ben eminimki hoca bu aksam bi tweet atsin ''asil olan Galatasaray'' diye taraftarimiz yine "seninleyiz hoca'' '''sonuna kadar Terim'' diye mesajlar atar kesin. Yada bir macta hakeme bagirsin cagirsin tribune yollansin yine duygusal tayfa destek mesajlari yayinlar.

sonra kaldigimiz yerden devam ederiz

Galatasaray'a faydasi yok artik gorun lutfen.
benim hayallerim umutlarım var ŞAMPİYONLAR ligi .... ooo imparator kupayı getir bize

orasi kesinikle oylede , benim demek istedigim transfer sorularina cevap vermesinin nedeni mevcut futbolculara saygsizlikmis ne alakaysa sanki simdi cok mu farkli oynadilar.

Soru gelmesin cabasi baska birsey degil fatih hocamiza kimse hesap soramaz öyle bir ego varki elestiriye kapali o yüzdende hangi yardimci hoca gelirse gelsin faydasi olmaz sen gerekirse senden daha tecrübesizi olan hocanda fikir alis verisi yapicaksin herseyi ben biliyorum ile biryerlere varamazsin.

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

Bu sene bir umut belki bir şeyler değişir demiştim ama yine rezil etti bizi sağolsun. Geçen sene hoca M. Cengiz yüzünden rahat çalışamadı diyenler vardı. Çıksınlar da 2 kelam etsinler derdim de, dünki rezilliğe de illa bir kılıf bulurlar.

Dün maçı izlediğimiz yerde dk 30'da filan bu ... koduğum takımı niye koşamıyor lan diye bağıran bi abi vardı. Maçın özeti gibiydi resmen.

Yav bu adamı futbolun bıraktığını anlamak için taktiğe, oyuncu tercihlerine vs bakmaya gerek yok. Koşu mesafelerine ve ikili mücade kazanma yüzdelerine bakmak yeterli. Kaç zamandır oynadığımız her takım istisnasız bir şekilde içimizden geçiyor fizik olarak. Taktik, oyun planı vs bunlar hakkında bir araba dolusu laf edilebilir ama gerek yok. Neyin ne olduğunu dışarıdaki sıradan taraftar bile görüyor zaten.

Bu takımın önce bir TD transferine ihtiyacı var. Çünkü mevcut zihniyet eldekini dahi değersizleştirmekten öteye gidemiyor.

Ama geçenlerde arkadaşa da demiştim. İnşallah rezil olmadan emekli olmaz diye. Bu gidişle çok sürmeyecek gibi.

Bi de dedenin sözleşmesine %100 zam yaptık. Burak babasının parasını veriyor sanki. Kulüp iyice çiftlik oldu.

kendimi rui costa'nın yerine koyuyorum
terimi seviyorum sayıyorum ama dün açmışım maçı, izlemişim oynanan oyunu
benim için gelecek vaadeen oyuncularımdan biri olan gedson'u istiyor o futbolu oynayan takım..
ben yollamam abi valllahi yollamam, ne kadar gelişebilir ki oyuncu? niye yollayayım
*zorunlu opsiyon olacağını pek zannetmiyorum anlaşılırsa ödeyecek para yok çünkü seneye, o yüzden oyuncunun piyasa yapmasını da isterler yani..

umarım bozulmaz o iş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt