Mertis Güler
Tecrübeli Üye
- 10 Temmuz 2019
- 6.292
- 4.722
- 1.223
şu an türkiye’de görevinin başından gitmesini istediğim 2 kişi var onlar gittiklerinde bayram edeceğim biri de maalesef hocamız ft
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ayni fikirdeyim,bu kadar kic kaldirmaya gerek yokhoca mactan 1 gun once 23 oyuncumuza saygi duyun , transfer sorularina ufak bi ara verin demisti.
bu oyunculara gram saygi duyacak halim yok hoca kusura bakma.
78 mi koşmuşuz cidden? Dünyada son 30 yılın en düşük koşu rakamı falandır bu.117 km koşan rakibe 78 km koşmak nedir lan. Getirin hadi +30 adamları bakalım. Elin 19 yaşındaki bebesi rezil rüsva etsin gene
hoca mactan 1 gun once 23 oyuncumuza saygi duyun , transfer sorularina ufak bi ara verin demisti.
bu oyunculara gram saygi duyacak halim yok hoca kusura bakma.
İnşallah doğru değildir78 mi koşmuşuz cidden? Dünyada son 30 yılın en düşük koşu rakamı falandır bu.
Bu da dogruSorunun oyuncularda oldugunu düsünmüyorum bu oyuncularlada mac kazanirsin systemin ve planli antremanlarin olursa kazanirsin , psv 5 hazirlik maci oynamis sen 2 falcao kasigi agriyor diye izin veriyorsun dinlensin diye rakibin antremana devam ediyor
Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum
hayir hoca degismeliFatih hoca ile ilgili bütün eleştirilere katiliyorum.ama hoca değil,yanındakiler değişmeli simdilik.istedigi yapilanma ve kadro kurulup basarisiz olursa iste o zaman gitmeli
Neden bek yok,orta saha yok kanat yook forvet yook hiç düşündün mü.Dun sahadakileri ben mi aldım.diagne akbaba ve bir sürü çöpü takıma kim aldırdı.Dunku takım FT min eseridir.Hocayi severiz sayarız ama başarısız ve artık olmuyor.Daha çok yıpranmadan gitmesi gerekli.Fatih Terim'e şu an sallayanlar kısa sürede utanacak ama yok utanmazlar çünkü kösele olmuş yüzleri var.
Bek yok, orta saha yok, kanat yok, forvet yok maça çıkıyorsun Acun'un takımı Fortuna ile oynasan yine yenileceksin futbol futbolcu ile oynanıyor arkadaşlar biz de futbolcu yok.
Dün çıkan 11'den ideal kadroda 3-4 kişi olacak.
Diagne ligimizin gol kralı, milyon eurolar döktün adama kadroya alınmıyo. Madem istemiyosun o zaman sat. Madem satamıyosun o zaman iyi pazarla.
Olan Galatasaray'ın 10 milyon eurosuna oldu. Olan Galatasaray taraftarına oldu.